Uitvaartverzorger Zwijndrecht

Een bijzonder afscheid dat recht doet aan de wensen van uw overleden dierbare en u en de andere nabestaanden; u geeft het vorm onder begeleiding van uw uitvaartverzorger in de regio Zwijndrecht: Volgerlanden Uitvaartzorg. Wij hebben ervaring met het begeleiden van nabestaanden en het vormgeven van een uitvaart. Wij zijn altijd bereikbaar op telefoonnummer 06 53629355.

Uitvaartverzorger Zwijndrecht: in alle rust het laatste afscheid vormgeven.

Naast het verzorgen van een uitvaart in omgeving Zwijndrecht zijn wij ook dé uitvaartverzorger in de regio’s Hendrik-Ido-Ambacht, Oostendam, Heerjansdam,  Ridderkerk, Rijsoord en Dordrecht. Wanneer uw dierbare is overleden breekt er een moeilijke tijd aan waarin er veel geregeld moet worden.Wij begeleiden u bij het maken van keuzes en het regelen van de belangrijkste zaken. Dit doen wij in alle rust, er is geen haast. We bekijken samen met u wat goed voelt en bekijken vervolgens hoe wij dit voor u kunnen realiseren.

Altijd bereikbaar voor urgente en minder urgente zaken

Wij zijn altijd bereikbaar via telefoonnummer 06 53629355. Wij zijn uw uitvaartverzorger in regio Zwijndrecht die een uitvaart vormgeeft met respect voor uw levensovertuiging en religie. Ook wanneer u een oriënterend kennismakingsgesprek wilt voeren maken wij graag geheel vrijblijvend een afspraak met u.

Neem direct contact op met uw uitvaartverzorger in omgeving Zwijndrecht door te bellen naar 06 53629355.

Nabestaanden aan het woord

Het was fijn kennis te maken met Nienke en haar team tijdens een moeilijke periode. Wij vonden het fijn om met Nienke kennis te maken voordat mijn liefste Sylvia overleed. Vanaf het moment van kennis maken hebben Nienke en haar team ons professionele begeleiding, een goede steun gegeven, betrokkenheid getoond, meegedacht en toch op de achtergrond aanwezig gebleven. De betrokkenheid van Nienke en haar team, het luisterend oor, het meedenken vanaf het ontwerp van de kaart tot en met de plechtigheid met muziek en foto’s alsook het samenzijn in de Hoekse Waard wordt zeer gewaardeerd. Gedurende het hele traject is de communicatie op een professionele, fijne manier gedaan als ook de nazorg. De locatie, crematorium de Hoeksche Waard, adviseerde Nienke ons daar het paste bij het plaatje zoals wij zijn en van houden, natuur, open, het gaf rust. Niets te veel gezegd! De gehele verzorging van begin tot het einde is volledig zoals we hadden gehoopt dat het zou gaan.
Nienke, Annemarie, bedankt voor alles wat jullie gedaan hebben om mij (ons) een indrukwekkend, mooi en hartverwarmend afscheid te kunnen geven en te helpen met het verlies.
Hartelijk dank voor alles!

Ed

- Ed Huijgen

Nienke Hyams heeft van begin tot eind de uitvaart van onze moeder verzorgd. En hoe! Met volle aandacht voor zowel het proces als de inhoud, met gepaste mental support en met een dosis professionaliteit, kordaatheid en nuchterheid! En dat allemaal met een warme, persoonlijke en losse stijl. Het waren intense, maar ook mooie dagen. Namens de kinderen: Dank je wel Nienke!

- Jaap de Graaf

Wij hebben de uitvaartzorg heel goed gevonden. Alles was van top tot teen verzorgd, tot in de kleinste details. Nienke is een warm persoon die met de familie meeleeft. Wij zijn dankbaar voor de gehele begeleiding en kunnen terugkijken op een mooie begrafenis.

Niesia

- Niesia

Kennismaken?

Je kunt altijd vrijblijvend contact opnemen.