Uitvaartverzorger Zwijndrecht

Een bijzonder afscheid dat recht doet aan de wensen van uw overleden dierbare en u en de andere nabestaanden; u geeft het vorm onder begeleiding van uw uitvaartverzorger in de regio Zwijndrecht: Volgerlanden Uitvaartzorg. Wij hebben ervaring met het begeleiden van nabestaanden en het vormgeven van een uitvaart. Wij zijn altijd bereikbaar op telefoonnummer 06 53629355.

Uitvaartverzorger Zwijndrecht: in alle rust het laatste afscheid vormgeven.

Naast het verzorgen van een uitvaart in omgeving Zwijndrecht zijn wij ook dé uitvaartverzorger in de regio’s Hendrik-Ido-Ambacht, Oostendam, Heerjansdam,  Ridderkerk, Rijsoord en Dordrecht. Wanneer uw dierbare is overleden breekt er een moeilijke tijd aan waarin er veel geregeld moet worden.Wij begeleiden u bij het maken van keuzes en het regelen van de belangrijkste zaken. Dit doen wij in alle rust, er is geen haast. We bekijken samen met u wat goed voelt en bekijken vervolgens hoe wij dit voor u kunnen realiseren.

Altijd bereikbaar voor urgente en minder urgente zaken

Wij zijn altijd bereikbaar via telefoonnummer 06 53629355. Wij zijn uw uitvaartverzorger in regio Zwijndrecht die een uitvaart vormgeeft met respect voor uw levensovertuiging en religie. Ook wanneer u een oriënterend kennismakingsgesprek wilt voeren maken wij graag geheel vrijblijvend een afspraak met u.

Neem direct contact op met uw uitvaartverzorger in omgeving Zwijndrecht door te bellen naar 06 53629355.

Nabestaanden aan het woord

Nienke Hyams heeft van begin tot eind de uitvaart van onze moeder verzorgd. En hoe! Met volle aandacht voor zowel het proces als de inhoud, met gepaste mental support en met een dosis professionaliteit, kordaatheid en nuchterheid! En dat allemaal met een warme, persoonlijke en losse stijl. Het waren intense, maar ook mooie dagen. Namens de kinderen: Dank je wel Nienke!

- Jaap de Graaf

Wij hebben de uitvaartzorg heel goed gevonden. Alles was van top tot teen verzorgd, tot in de kleinste details. Nienke is een warm persoon die met de familie meeleeft. Wij zijn dankbaar voor de gehele begeleiding en kunnen terugkijken op een mooie begrafenis.

Niesia

- Niesia

Omdat wij wisten dat het overlijden van mijn moeder binnenkort zou plaatsvinden vonden wij het prettig al kennis te maken met Nienke.
Het voelde meteen goed. Professionele begeleiding, een goede steun, betrokken en toch op de achtergrond.
De locatie, crematorium de Hoeksche Waard, was precies wat we zochten, rondom natuur, het gaf rust op zo’n beladen dag.
Prachtige bloemen, fijntjes, helemaal de stijl van mijn moeder.
Ook de mensen van haar team die mijn moeder kwamen verzorgen na haar overlijden in het verzorgingshuis waren zeer professioneel, was indrukwekkend.
We kunnen terugkijken op een mooie, sfeervolle verfijnde uitvaart, dat maakt het makkelijker het verdriet en gemis te verwerken.
Nienke, jij en je team heel veel succes voor de toekomst en namens onze familie bedankt voor alles!

Liefs, Anke

- Anke

Kennismaken?

Je kunt hier altijd vrijblijvend contact over opnemen.