Over ons

Over Volgerlanden

Volgerlanden Uitvaartzorg helpt bij het organiseren van uitvaarten in de regio Hendrik-Ido-Ambacht, Oostendam, Zwijndrecht, Heerjansdam, Ridderkerk, Rijsoord, Dordrecht en op verzoek ook daarbuiten.

Uitvaartverzorging in Hendrik-Ido-Ambacht

Misschien zijn we elkaar wel eens tegengekomen. In de supermarkt, bij de bakker, op het schoolplein, in Hendrik-Ido-Ambacht waar ik met man en kinderen woon of op een andere plek in de regio of daarbuiten. Ergens in het dagelijks leven.

Maar misschien kom ik je ook tegen op een moeilijk en verdrietig moment in je leven, in mijn rol als uitvaartverzorger maar vooral als mezelf, als Nienke.

Voor iedereen bijzonder

Iedere uitvaart is bijzonder. Maar wat een uitvaart bijzonder maakt, is voor iedereen anders. Wat voor mij als uitvaartverzorger en als mens het ‘werk’ bijzonder maakt, is dat ik jullie leven binnen mag wandelen op een voor jullie emotioneel moment. Dat jullie een inkijkje geven in jullie leven, dat ik jullie levensverhalen mag horen. Dat ik jullie zorg, aandacht en ondersteuning mag bieden in tijden van verdriet en gemis.

En dat jullie na de uitvaart met een goed gevoel kunnen terugkijken op een verdrietige periode.

In die gedachte kom ik bij je om samen met jou en je naasten het afscheid van je dierbare vorm te geven en jullie te begeleiden in deze periode. Je kunt altijd contact met mij opnemen via 06 53629355.

– Nienke Hyams

Nabestaanden aan het woord

Nienke Hyams heeft van begin tot eind de uitvaart van onze moeder verzorgd. En hoe! Met volle aandacht voor zowel het proces als de inhoud, met gepaste mental support en met een dosis professionaliteit, kordaatheid en nuchterheid! En dat allemaal met een warme, persoonlijke en losse stijl. Het waren intense, maar ook mooie dagen. Namens de kinderen: Dank je wel Nienke!

- Jaap de Graaf

Wij hebben de uitvaartzorg heel goed gevonden. Alles was van top tot teen verzorgd, tot in de kleinste details. Nienke is een warm persoon die met de familie meeleeft. Wij zijn dankbaar voor de gehele begeleiding en kunnen terugkijken op een mooie begrafenis.

Niesia

- Niesia

Omdat wij wisten dat het overlijden van mijn moeder binnenkort zou plaatsvinden vonden wij het prettig al kennis te maken met Nienke.
Het voelde meteen goed. Professionele begeleiding, een goede steun, betrokken en toch op de achtergrond.
De locatie, crematorium de Hoeksche Waard, was precies wat we zochten, rondom natuur, het gaf rust op zo’n beladen dag.
Prachtige bloemen, fijntjes, helemaal de stijl van mijn moeder.
Ook de mensen van haar team die mijn moeder kwamen verzorgen na haar overlijden in het verzorgingshuis waren zeer professioneel, was indrukwekkend.
We kunnen terugkijken op een mooie, sfeervolle verfijnde uitvaart, dat maakt het makkelijker het verdriet en gemis te verwerken.
Nienke, jij en je team heel veel succes voor de toekomst en namens onze familie bedankt voor alles!

Liefs, Anke

- Anke

Kennismaken?

Je kunt altijd vrijblijvend contact opnemen.