Nabestaanden aan het woord


Niesia

Wij hebben de uitvaartzorg heel goed gevonden. Alles was van top tot teen verzorgd, tot in de kleinste details. Nienke is een warm persoon die met de familie meeleeft. Wij zijn dankbaar voor de gehele begeleiding en kunnen terugkijken op een mooie begrafenis.

Niesia

Anke

Omdat wij wisten dat het overlijden van mijn moeder binnenkort zou plaatsvinden vonden wij het prettig al kennis te maken met Nienke.
Het voelde meteen goed. Professionele begeleiding, een goede steun, betrokken en toch op de achtergrond.
De locatie, crematorium de Hoeksche Waard, was precies wat we zochten, rondom natuur, het gaf rust op zo’n beladen dag.
Prachtige bloemen, fijntjes, helemaal de stijl van mijn moeder.
Ook de mensen van haar team die mijn moeder kwamen verzorgen na haar overlijden in het verzorgingshuis waren zeer professioneel, was indrukwekkend.
We kunnen terugkijken op een mooie, sfeervolle verfijnde uitvaart, dat maakt het makkelijker het verdriet en gemis te verwerken.
Nienke, jij en je team heel veel succes voor de toekomst en namens onze familie bedankt voor alles!

Liefs, Anke

Art

Nienke, bedankt ! Ondanks de verdrietige omstandigheden is het een ontzettend mooie uitvaart geweest. Inclusief het traject er naar toe en de afronding. Precies zoals wij het hadden gewild. Inclusief alle kleine details. Heel belangrijk voor ons.
Heel veel succes verder.

Art

Joris

Op 14 augustus namen wij afscheid van onze broer, zwager en oom Lucas. Via een zorgmedewerker ontmoetten de nabestaanden Nienke Hyams. Vanaf het eerste moment was dat bijzonder. Nienke heeft de familie in dit verdrietige proces fantastisch begeleid; zij luisterde aandachtig, inventariseerde wensen en regelde alles perfect. Dankzij Nienkes begeleiding kwam er een heel bijzondere uitvaart: sereen, integer en hartverwarmend. Zo’n bijzonder afscheid helpt enorm bij het verwerken van dit grote verlies. Heel veel dank,

Joris

Anoniem

Wij hebben in de nacht van 15 april afscheid moeten nemen van mijn man en onze vader.
Behalve de keuze van de muziek die hij al eerder had gemaakt, mochten wij de rest zelf bepalen, ‘doe maar wat voor jullie goed’, voelt gaf hij ons mee.
Dus in diezelfde nacht nog kwamen we bij de advertentie van Nienke, wat ons het meeste aansprak was de kleinschaligheid en haar aandacht voor kinderen.
Binnen een paar uur maakte we kennis met Nienke.
Wat gelijk goed voelde, betrokken, lief en vol empathie.
En dit bleek ook de dagen erna, dagelijks kwam ze even langs en hielp ons met de keuzes die gemaakt moesten worden, mijn vader die thuis bleef, hield ze in de gaten en altijd even tijd voor een praatje en een kopje koffie.
Voor de kleinkinderen had ze tasjes, die tasjes voor tranen genoemd zijn.
Dit is heel goed ontvangen door de kids nog steeds nu weken later worden de spulletjes nog dagelijks gebruikt.
Het leiden van de uitvaart en de reis erheen heeft Nienke heel mooi gedaan, waardoor het voor ons een onvergetelijke dag is geworden, er nu op terugkijkend hadden we niets anders willen doen.
Ik kan alleen maar aanraden om Nienke de uitvaart van je naaste te laten begeleiden.
Heel erg bedankt voor alles.