Uitvaart regelen Hendrik-Ido-Ambacht

Een uitvaart regelen in Hendrik-Ido-Ambacht, wij zijn direct bereikbaar via telefoonnummer 06 53629355. Wij komen zo snel mogelijk naar u toe: er hoeft niets overhaast besloten te worden. Er komt veel op u af en wij nemen alle tijd en rust om alles uit te zoeken en te overwegen. Zo werken we stap voor stap naar een uitvaart die past bij u en uw overleden dierbare.

Uitvaart regelen Hendrik-Ido-Ambacht: stap voor stap uw wensen in kaart

Het eerste dat wij samen met u gaan regelen is de laatste zorg voor uw overleden dierbare. U kunt er voor kiezen uw overleden dierbare thuis op te baren, in het uitvaartcentrum of een andere locatie die goed voelt, zoals een huisje in de tuin. Wij bekijken samen met u stap voor stap wat uw wensen zijn en hoe wij hier invulling aan kunnen geven. Ook met het samenstellen van de rouwkaart helpen wij u graag. Zo werken we langzaam toe naar het laatste moment van afscheid.

Wij zijn altijd bereikbaar

Wij vinden dat er bij een uitvaart regelen in Hendrik-Ido-Ambacht meer komt kijken dan het vormgeven van het laatste afscheid. Een aantal weken na het plaatsvinden van de uitvaart nemen wij contact met u op om door te spreken of alles naar wens is verlopen. Daarnaast kijken wij hoe het nu met u gaat en of wij nog iets voor u kunnen beteken. Wij zijn altijd bereikbaar via telefoonnummer 06 53629355. Zijn er zaken die u met ons wilt bespreken die minder dringend zijn dan kunt u ons ook bereiken door een mail te sturen naar info@volgerlandenuitvaartzorg.nl.

Uitvaart regelen Hendrik-Ido-Ambacht: wij zijn direct bereikbaar via nummer 06 53629355.

Nabestaanden aan het woord

Nienke Hyams heeft van begin tot eind de uitvaart van onze moeder verzorgd. En hoe! Met volle aandacht voor zowel het proces als de inhoud, met gepaste mental support en met een dosis professionaliteit, kordaatheid en nuchterheid! En dat allemaal met een warme, persoonlijke en losse stijl. Het waren intense, maar ook mooie dagen. Namens de kinderen: Dank je wel Nienke!

- Jaap de Graaf

Wij hebben de uitvaartzorg heel goed gevonden. Alles was van top tot teen verzorgd, tot in de kleinste details. Nienke is een warm persoon die met de familie meeleeft. Wij zijn dankbaar voor de gehele begeleiding en kunnen terugkijken op een mooie begrafenis.

Niesia

- Niesia

Omdat wij wisten dat het overlijden van mijn moeder binnenkort zou plaatsvinden vonden wij het prettig al kennis te maken met Nienke.
Het voelde meteen goed. Professionele begeleiding, een goede steun, betrokken en toch op de achtergrond.
De locatie, crematorium de Hoeksche Waard, was precies wat we zochten, rondom natuur, het gaf rust op zo’n beladen dag.
Prachtige bloemen, fijntjes, helemaal de stijl van mijn moeder.
Ook de mensen van haar team die mijn moeder kwamen verzorgen na haar overlijden in het verzorgingshuis waren zeer professioneel, was indrukwekkend.
We kunnen terugkijken op een mooie, sfeervolle verfijnde uitvaart, dat maakt het makkelijker het verdriet en gemis te verwerken.
Nienke, jij en je team heel veel succes voor de toekomst en namens onze familie bedankt voor alles!

Liefs, Anke

- Anke

Kennismaken?

Je kunt hier altijd vrijblijvend contact over opnemen.