Uitvaart regelen Hendrik-Ido-Ambacht

Een uitvaart regelen in Hendrik-Ido-Ambacht, wij zijn direct bereikbaar via telefoonnummer 06 53629355. Wij komen zo snel mogelijk naar u toe: er hoeft niets overhaast besloten te worden. Er komt veel op u af en wij nemen alle tijd en rust om alles uit te zoeken en te overwegen. Zo werken we stap voor stap naar een uitvaart die past bij u en uw overleden dierbare.

Uitvaart regelen Hendrik-Ido-Ambacht: stap voor stap uw wensen in kaart

Het eerste dat wij samen met u gaan regelen is de laatste zorg voor uw overleden dierbare. U kunt er voor kiezen uw overleden dierbare thuis op te baren, in het uitvaartcentrum of een andere locatie die goed voelt, zoals een huisje in de tuin. Wij bekijken samen met u stap voor stap wat uw wensen zijn en hoe wij hier invulling aan kunnen geven. Ook met het samenstellen van de rouwkaart helpen wij u graag. Zo werken we langzaam toe naar het laatste moment van afscheid.

Wij zijn altijd bereikbaar

Wij vinden dat er bij een uitvaart regelen in Hendrik-Ido-Ambacht meer komt kijken dan het vormgeven van het laatste afscheid. Een aantal weken na het plaatsvinden van de uitvaart nemen wij contact met u op om door te spreken of alles naar wens is verlopen. Daarnaast kijken wij hoe het nu met u gaat en of wij nog iets voor u kunnen beteken. Wij zijn altijd bereikbaar via telefoonnummer 06 53629355. Zijn er zaken die u met ons wilt bespreken die minder dringend zijn dan kunt u ons ook bereiken door een mail te sturen naar info@volgerlandenuitvaartzorg.nl.

Uitvaart regelen Hendrik-Ido-Ambacht: wij zijn direct bereikbaar via nummer 06 53629355.

Nabestaanden aan het woord

Wij hebben aan Nienke gevraagd om de crematie van onze moeder te regelen. En vanaf het eerste moment was er iemand bij ons thuis, die ons het gevoel gaf ‘wij gaan dit samen doen’. Eerst werd geluisterd en in een schriftje geschreven wat moeder zelf wilde. En wat wij graag wilden. Alle tijd werd genomen voor ons en ons verdriet. En langzaam werd er een duidelijk plan gemaakt hoe alles zou gaan. De eerste dagen was er dagelijks contact. Ze was bij ons thuis, of er kwam een belletje. Soms gewoon van ‘hoe gaat het met jullie?’ Niets was te veel. Die persoonlijke aanpak heeft ons zó goed gedaan. En alle aandacht die moeder kreeg, voelde als warme, oprechte interesse.
De dag zelf van de crematie ging precies volgens plan. Wij waren ook zeer onder de indruk van Arjen. Zo lief en persoonlijk hoe hij samen met Nienke voor moeder gezorgd heeft. Dat is heel bijzonder. Heel erg bedankt voor de goede zorgen voor, tijdens en na de crematie. Je voelt als een familielid.
– Rob en Trudy

- Trudy

Volledige ontzorging, dat is het motto van Nienke. Op het moment dat duidelijk was dat mijn man op korte termijn zou komen te overlijden, wist ik al direct dat ik Nienke graag wilde vragen de uitvaart te begeleiden. Ik kende Nienke al van eerdere uitvaarten en ik wist daardoor hoe goed zij is in haar werk. Nienke oefent haar werk uit alsof ze een vriendin is die mij al jaren kent. Ze voelt aan wat belangrijk is en maakt ruimte voor hetgeen wat je op dat moment nodig hebt. Haar begeleiding door alles wat geregeld moet worden is overzichtelijk. Daarnaast pakt ze door in details waarvan ik niet wist dat ik ze nodig had. Ze geeft ondersteuning bij keuzes die onmogelijk lijken en houdt altijd oog voor een echte persoonlijke aanpak. Samenvattend is de zorg van Nienke: “Meer dan volledig, uiterst persoonlijk en men wordt volledig ontzorgd in alles wat er maar nodig is rondom het overlijden van een dierbare”.

- Stephanie

Het was fijn kennis te maken met Nienke en haar team tijdens een moeilijke periode. Wij vonden het fijn om met Nienke kennis te maken voordat mijn liefste Sylvia overleed. Vanaf het moment van kennis maken hebben Nienke en haar team ons professionele begeleiding, een goede steun gegeven, betrokkenheid getoond, meegedacht en toch op de achtergrond aanwezig gebleven. De betrokkenheid van Nienke en haar team, het luisterend oor, het meedenken vanaf het ontwerp van de kaart tot en met de plechtigheid met muziek en foto’s alsook het samenzijn in de Hoekse Waard wordt zeer gewaardeerd. Gedurende het hele traject is de communicatie op een professionele, fijne manier gedaan als ook de nazorg. De locatie, crematorium de Hoeksche Waard, adviseerde Nienke ons daar het paste bij het plaatje zoals wij zijn en van houden, natuur, open, het gaf rust. Niets te veel gezegd! De gehele verzorging van begin tot het einde is volledig zoals we hadden gehoopt dat het zou gaan.
Nienke, Annemarie, bedankt voor alles wat jullie gedaan hebben om mij (ons) een indrukwekkend, mooi en hartverwarmend afscheid te kunnen geven en te helpen met het verlies.
Hartelijk dank voor alles!

Ed

- Ed Huijgen

Kennismaken?

Je kunt altijd vrijblijvend contact opnemen.