Kosten uitvaart Zwijndrecht

Volgerlanden Uitvaartzorg brengt voor u de kosten voor een uitvaart in de regio Zwijndrecht in kaart wanneer uw dierbare is overleden. Samen met u en uw naasten geven wij het afscheid van uw dierbare vorm met respect voor uw religie en levensovertuiging. Wij zijn gevestigd in de wijk De Volgerlanden in Hendrik-Ido-Ambacht. Van hieruit zijn wij uw uitvaartverzorger voor onder meer de regio’s Hendrik-Ido-Ambacht, Oostendam, Zwijndrecht, Heerjansdam, Ridderkerk, Rijsoord en Dordrecht. Wij zijn altijd bereikbaar op nummer 06 53629355.

Kosten uitvaart Zwijndrecht: in alle rust een uitvaart regelen

Wanneer uw dierbare is overleden hoeft er niets overhaast besloten te worden. Wij brengen in alle rust samen met u de kosten van een uitvaart in de regio Zwijndrecht in kaart. Afscheid nemen van een dierbare, daar geeft iedereen zijn eigen invulling aan. Wij maken er samen met u een bijzonder afscheid van dat recht doet aan de wensen van uw overleden dierbare, uzelf en de andere nabestaanden.

Nazorg om uw verlies een plekje te geven

Enkele weken na de uitvaart nemen wij contact met u op; na een intensieve periode van samenwerking blikken wij samen terug en kijken wij vooruit. Hoe gaat het nu en wat heeft u als nabestaande nog nodig in uw rouwproces? Mocht u een eerste indicatie willen hebben van de kosten van een uitvaart in regio Zwijndrecht staan wij altijd tot uw beschikking. Bel ons via telefoonnummer 06 53629355. Daarnaast kunt u ons ook mailen om een afspraak te maken.

Kosten uitvaart in regio Zwijndrecht, wij brengen ze graag in alle rust met u in kaart: neem contact op.

Nabestaanden aan het woord

Nienke Hyams heeft van begin tot eind de uitvaart van onze moeder verzorgd. En hoe! Met volle aandacht voor zowel het proces als de inhoud, met gepaste mental support en met een dosis professionaliteit, kordaatheid en nuchterheid! En dat allemaal met een warme, persoonlijke en losse stijl. Het waren intense, maar ook mooie dagen. Namens de kinderen: Dank je wel Nienke!

- Jaap de Graaf

Wij hebben de uitvaartzorg heel goed gevonden. Alles was van top tot teen verzorgd, tot in de kleinste details. Nienke is een warm persoon die met de familie meeleeft. Wij zijn dankbaar voor de gehele begeleiding en kunnen terugkijken op een mooie begrafenis.

Niesia

- Niesia

Omdat wij wisten dat het overlijden van mijn moeder binnenkort zou plaatsvinden vonden wij het prettig al kennis te maken met Nienke.
Het voelde meteen goed. Professionele begeleiding, een goede steun, betrokken en toch op de achtergrond.
De locatie, crematorium de Hoeksche Waard, was precies wat we zochten, rondom natuur, het gaf rust op zo’n beladen dag.
Prachtige bloemen, fijntjes, helemaal de stijl van mijn moeder.
Ook de mensen van haar team die mijn moeder kwamen verzorgen na haar overlijden in het verzorgingshuis waren zeer professioneel, was indrukwekkend.
We kunnen terugkijken op een mooie, sfeervolle verfijnde uitvaart, dat maakt het makkelijker het verdriet en gemis te verwerken.
Nienke, jij en je team heel veel succes voor de toekomst en namens onze familie bedankt voor alles!

Liefs, Anke

- Anke

Kennismaken?

Je kunt altijd vrijblijvend contact opnemen.