Kosten uitvaart Hendrik-Ido-Ambacht

Volgerlanden Uitvaartzorg ontzorgt u bij het overlijden van uw dierbare door de kosten van de uitvaart binnen uw budget te houden. Met persoonlijke aandacht regelen wij samen met u het afscheid. Na het overlijden kunt u direct contact met ons opnemen op 06 53629355.

De kosten van een uitvaart bij Volgerlanden Uitvaartzorg, Hendrik-Ido-Ambacht

Een uitvaart regelen is meestal iets dat tijdens een betrekkelijk korte periode moet. Tijdens het rouwproces moet u ineens nadenken over allerlei praktische zaken zoals de kosten van een uitvaart in Hendrik-Ido -Ambacht. Er komt dan veel informatie op u af terwijl u zelf bezig bent met het verdriet en het afscheid nemen van uw dierbare. Volgerlanden Uitvaartzorg staat u dan graag bij in het regelproces. Op persoonlijke wijze bespreken we uw voorkeuren en de laatste wensen van de overledene. In het eerste contact leren we elkaar eerst kennen en regelen we de basiszaken. We gaan op een later tijdstip alles verder regelen zodat alles soepel verloopt. De kosten van een uitvaart Hendrik-Ido-Ambacht brengen we zo snel mogelijk in kaart zodat we nog kunnen bijsturen in uw wensen.

Een bijzonder afscheid

Wij regelen samen met u een afscheid waarbij u als nabestaanden op persoonlijke wijze uiting kunt geven aan uw verdriet. Het is mogelijk om uw dierbare in het uitvaartcentrum in Hendrik-Ido-Ambacht op te baren, maar u kunt er ook voor kiezen om dit bijvoorbeeld thuis te doen. Om te zorgen dat u achteraf niet voor financiële verrassingen komt te staan brengen wij snel de kosten in kaart van de uitvaart in Hendrik-Ido-Ambacht of omstreken.

Wilt u meer informatie over de kosten van een uitvaart? Bel direct naar 06 53629355.

Nabestaanden aan het woord

Nienke Hyams heeft van begin tot eind de uitvaart van onze moeder verzorgd. En hoe! Met volle aandacht voor zowel het proces als de inhoud, met gepaste mental support en met een dosis professionaliteit, kordaatheid en nuchterheid! En dat allemaal met een warme, persoonlijke en losse stijl. Het waren intense, maar ook mooie dagen. Namens de kinderen: Dank je wel Nienke!

- Jaap de Graaf

Wij hebben de uitvaartzorg heel goed gevonden. Alles was van top tot teen verzorgd, tot in de kleinste details. Nienke is een warm persoon die met de familie meeleeft. Wij zijn dankbaar voor de gehele begeleiding en kunnen terugkijken op een mooie begrafenis.

Niesia

- Niesia

Omdat wij wisten dat het overlijden van mijn moeder binnenkort zou plaatsvinden vonden wij het prettig al kennis te maken met Nienke.
Het voelde meteen goed. Professionele begeleiding, een goede steun, betrokken en toch op de achtergrond.
De locatie, crematorium de Hoeksche Waard, was precies wat we zochten, rondom natuur, het gaf rust op zo’n beladen dag.
Prachtige bloemen, fijntjes, helemaal de stijl van mijn moeder.
Ook de mensen van haar team die mijn moeder kwamen verzorgen na haar overlijden in het verzorgingshuis waren zeer professioneel, was indrukwekkend.
We kunnen terugkijken op een mooie, sfeervolle verfijnde uitvaart, dat maakt het makkelijker het verdriet en gemis te verwerken.
Nienke, jij en je team heel veel succes voor de toekomst en namens onze familie bedankt voor alles!

Liefs, Anke

- Anke

Kennismaken?

Je kunt hier altijd vrijblijvend contact over opnemen.