Kosten uitvaart Hendrik-Ido-Ambacht

Volgerlanden Uitvaartzorg ontzorgt u bij het overlijden van uw dierbare door de kosten van de uitvaart binnen uw budget te houden. Met persoonlijke aandacht regelen wij samen met u het afscheid. Na het overlijden kunt u direct contact met ons opnemen op 06 53629355.

De kosten van een uitvaart bij Volgerlanden Uitvaartzorg, Hendrik-Ido-Ambacht

Een uitvaart regelen is meestal iets dat tijdens een betrekkelijk korte periode moet. Tijdens het rouwproces moet u ineens nadenken over allerlei praktische zaken zoals de kosten van een uitvaart in Hendrik-Ido -Ambacht. Er komt dan veel informatie op u af terwijl u zelf bezig bent met het verdriet en het afscheid nemen van uw dierbare. Volgerlanden Uitvaartzorg staat u dan graag bij in het regelproces. Op persoonlijke wijze bespreken we uw voorkeuren en de laatste wensen van de overledene. In het eerste contact leren we elkaar eerst kennen en regelen we de basiszaken. We gaan op een later tijdstip alles verder regelen zodat alles soepel verloopt. De kosten van een uitvaart Hendrik-Ido-Ambacht brengen we zo snel mogelijk in kaart zodat we nog kunnen bijsturen in uw wensen.

Een bijzonder afscheid

Wij regelen samen met u een afscheid waarbij u als nabestaanden op persoonlijke wijze uiting kunt geven aan uw verdriet. Het is mogelijk om uw dierbare in het uitvaartcentrum in Hendrik-Ido-Ambacht op te baren, maar u kunt er ook voor kiezen om dit bijvoorbeeld thuis te doen. Om te zorgen dat u achteraf niet voor financiële verrassingen komt te staan brengen wij snel de kosten in kaart van de uitvaart in Hendrik-Ido-Ambacht of omstreken.

Wilt u meer informatie over de kosten van een uitvaart? Bel direct naar 06 53629355.

Nabestaanden aan het woord

Toen mijn man zijn einde voelde naderen wilde hij graag zo veel mogelijk nog zelf regelen, dus hebben wij contact opgenomen met Nienke. Vanaf haar vakantieadres belde ze zelfs om een afspraak met ons te maken. In februari een gesprek met haar gehad.
Wat een geweldige vrouw, een luisterend oor en heel meedenkend om aan onze wensen te voldoen. Ze attendeerde mij er op dat er vingerafdrukken van Henk konden worden gemaakt, dat hebben we ook laten doen, dankzij haar heb ik nu een mooi sieraad en aandenken aan de liefde van mijn leven.
Henk is op 26 april 2024 overleden. Nienke was er niet, maar alle gegevens stonden keurig in haar dossier, dus Annemarie kon alle wensen van Henk direct uitvoeren en hem voorbereiden op zijn laatste reis, geheel volgens zijn wens. De kinderen en ik kunnen alleen maar een groot compliment geven voor het respect en de liefdevolle verzorging van mijn man en vader. Dankzij hen kunnen wij alles iets beter verwerken.

We zijn heel dankbaar voor de zorg voor de nazorg van Nienke.

Marjolijn van der Vlies Kerstens en kinderen

- Marjolijn van der Vlies Kerstens

In het vooruitzicht dat mijn lieve vrouw Alie binnen enkele dagen zou te komen te overlijden, ben ik in contact gekomen met Nienke. Vanaf de eerste ontmoeting straalde ze een en al warmte en genegenheid uit. Het kwam bij mij over alsof wij elkaar al jaren lang kenden en zeer vertrouwelijk alles met elkaar konden bespreken, heel open en eerlijk. Dit resulteerde in meerdere vertrouwelijke gesprekken, waarin ik mijn wensen, zoals Alie het gewild zou hebben, aan kon geven. Voor Nienke was niets te veel, zeker niet omdat ik nog een paar keer met wijzigingen aankwam. Zelfs de middag voor de begrafenis, ook in de nacht was het niet te veel om ‘s morgens vroeg te bellen. Totdat er geen tijd meer was om nog dingen te veranderen. De uitvaart vond plaats vanuit verzorgingstehuis Swinhove. Daar is Alie bijna 4 jaar met ontzettend veel liefde verzorgd toen zij leed aan de mensonterende ziekte Alzheimer. Het afscheid in Swinhove heeft Nienke op indrukwekkende wijze georganiseerd. En zo ook de begrafenis in ons familiegraf op de Zuiderbegraafplaats in Rotterdam.
De manier waarop Nienke de plechtigheid in de aula vorm heeft gegeven, is met geen woorden te beschrijven. Mijn onuitsprekelijke dank voor alles wat Nienke voor mij heeft gedaan. Nogmaals dank! Ik spreek je nog wel!

- Arie Vliegenthart

Wij hebben aan Nienke gevraagd om de crematie van onze moeder te regelen. En vanaf het eerste moment was er iemand bij ons thuis, die ons het gevoel gaf ‘wij gaan dit samen doen’. Eerst werd geluisterd en in een schriftje geschreven wat moeder zelf wilde. En wat wij graag wilden. Alle tijd werd genomen voor ons en ons verdriet. En langzaam werd er een duidelijk plan gemaakt hoe alles zou gaan. De eerste dagen was er dagelijks contact. Ze was bij ons thuis, of er kwam een belletje. Soms gewoon van ‘hoe gaat het met jullie?’ Niets was te veel. Die persoonlijke aanpak heeft ons zó goed gedaan. En alle aandacht die moeder kreeg, voelde als warme, oprechte interesse.
De dag zelf van de crematie ging precies volgens plan. Wij waren ook zeer onder de indruk van Arjen. Zo lief en persoonlijk hoe hij samen met Nienke voor moeder gezorgd heeft. Dat is heel bijzonder. Heel erg bedankt voor de goede zorgen voor, tijdens en na de crematie. Je voelt als een familielid.
– Rob en Trudy

- Trudy

Koffie of thee doen?

Ontdek wie je in huis haalt.