Begrafenis Hendrik-Ido-Ambacht

Volgerlanden Uitvaartzorg helpt u met het regelen van de begrafenis van uw dierbare in Hendrik-Ido-Ambacht. Tijdens het eerste gesprek bespreken we eerst uw wensen en regelen we de eerste zaken, zoals de laatste verzorging, tijdstip en locatie van de begrafenis, het ontwerpen van de rouwkaart. Op een later tijdstip kunnen de overige zaken worden geregeld. 

Het regelen van een begrafenis in Hendrik-Ido-Ambacht
Wanneer een dierbare overlijdt, is dat een moeilijk moment waarbij u tijdens de rouwperiode de begrafenis gaat regelen. Volgerlanden Uitvaartzorg helpt u hierbij. Wij houden bij het regelen van de begrafenis in Hendrik-Ido-Ambacht en omstreken rekening met uw voorkeuren en doen alles in samenspraak. Samen met u bespreken we de locatie, de datum, het tijdstip en andere zaken. Alles in een persoonlijke en rustige sfeer zodat u ook tijd heeft om alles te verwerken. 

Kosten Volgerlanden Uitvaartzorg
Bij het regelen van een begrafenis in Hendrik-Ido-Ambacht en omstreken heeft u veel keuzes te maken. Afhankelijk van de keuzes die u maakt kunnen de kosten ver oplopen. Om rekening te houden met uw budget zetten we de kosten op papier. Er is een basistarief vastgesteld waar al de kosten die het regelen van een uitvaart met zich meebrengt, zijn opgenomen. Wij zorgen dat u snel een gespecificeerde kostenbegroting ontvangt, zodat u tijdig uw wensen kunt bijstellen.

Meer informatie over het regelen van een begrafenis in Hendrik-Ido-Ambacht: 06 53629355.

Nabestaanden aan het woord

Nienke Hyams heeft van begin tot eind de uitvaart van onze moeder verzorgd. En hoe! Met volle aandacht voor zowel het proces als de inhoud, met gepaste mental support en met een dosis professionaliteit, kordaatheid en nuchterheid! En dat allemaal met een warme, persoonlijke en losse stijl. Het waren intense, maar ook mooie dagen. Namens de kinderen: Dank je wel Nienke!

- Jaap de Graaf

Wij hebben de uitvaartzorg heel goed gevonden. Alles was van top tot teen verzorgd, tot in de kleinste details. Nienke is een warm persoon die met de familie meeleeft. Wij zijn dankbaar voor de gehele begeleiding en kunnen terugkijken op een mooie begrafenis.

Niesia

- Niesia

Omdat wij wisten dat het overlijden van mijn moeder binnenkort zou plaatsvinden vonden wij het prettig al kennis te maken met Nienke.
Het voelde meteen goed. Professionele begeleiding, een goede steun, betrokken en toch op de achtergrond.
De locatie, crematorium de Hoeksche Waard, was precies wat we zochten, rondom natuur, het gaf rust op zo’n beladen dag.
Prachtige bloemen, fijntjes, helemaal de stijl van mijn moeder.
Ook de mensen van haar team die mijn moeder kwamen verzorgen na haar overlijden in het verzorgingshuis waren zeer professioneel, was indrukwekkend.
We kunnen terugkijken op een mooie, sfeervolle verfijnde uitvaart, dat maakt het makkelijker het verdriet en gemis te verwerken.
Nienke, jij en je team heel veel succes voor de toekomst en namens onze familie bedankt voor alles!

Liefs, Anke

- Anke

Kennismaken?

Je kunt altijd vrijblijvend contact opnemen.