Het kostenplaatje

Het kostenplaatje

Voor ieder budget is er een uitvaart mogelijk. Je kunt de accenten altijd op andere gebieden leggen waardoor je ook met een klein budget een prachtige uitvaart kunt organiseren. Wij begeleiden je hier graag bij.

Een uitvaart is maatwerk. Ik trek geen standaard kostenbegroting uit de kast. Om die reden noem ik ook geen prijzen op mijn website. Je kunt me natuurlijk altijd even bellen en dan kan ik je een globale indicatie van de kosten geven. Maar zoveel factoren zijn van invloed op het bedrag onder de streep; de keuze van de locatie, wel of geen rouwkaart, een advertentie in de krant, wel of geen liturgie, koffie met cake of een lopend buffet.

En hoewel ik met heel veel liefde en passie jullie begeleid, rijdt mijn auto helaas niet op water. Aan de diensten van Volgerlanden Uitvaartzorg kleeft ook een tarief. Je belt ons niet voor niks en daarvoor krijg je iemand die je bijstaat op het moment dat dat nodig is. Iemand die voor jullie zorgt, naast je staat, tijd en aandacht voor je heeft, je zaken uit handen neemt, professioneel is en verstand heeft van zaken.

Daarnaast zijn er ook zaken die je krijgt. Dingen die horen bij de dienstverlening van Volgerlanden Uitvaartzorg; het ‘Tasje voor Tranen’, een foto van je dierbare, een tijdelijk naambordje voor op het graf, boekjes over verlies- en regelzaken en nog meer. Gewoon zonder kosten.

Open en transparant over de kosten

Als alle wensen in kaart zijn gebracht, maak ik zo snel mogelijk een goed gespecificeerde kostenbegroting voor je. Uiteraard is er dan nog steeds ruimte om de wensen aan te passen. Het leven is duur. Doodgaan helaas ook. Ook in de uitvaartbranche wordt er geld verdiend. Dat is het eerlijke verhaal. De ‘manier waarop’ is iets waar ik wel heel scherp op ben. Ik werk alleen samen met partners en leveranciers die met zorg en aandacht voor jullie tot het uiterste gaan en daarbij de beste kwaliteit leveren.

Ik ben altijd transparant over de kosten. Is er maar weinig geld? Dan houd ik daar op alle fronten rekening mee en zoek ik naar alternatieven voor jullie om de kosten zo laag mogelijk te houden. Is er wel genoeg geld? Dan is dat heel fijn want dan kun je alles kiezen wat je wilt. Maar heel eerlijk…niemand wil teveel betalen. Dus als je dan van plan bent om een keuze te maken die aardig wat kost, vertel ik je dat. Eerlijk is eerlijk. Niemand zit te wachten op verrassingen achteraf.

Je mag mij altijd vragen naar kosten. En dan geef ik je een eerlijk antwoord. Daar heb je toch het meeste aan.

Ook interessant voor jou

Nabestaanden aan het woord

Het was fijn kennis te maken met Nienke en haar team tijdens een moeilijke periode. Wij vonden het fijn om met Nienke kennis te maken voordat mijn liefste Sylvia overleed. Vanaf het moment van kennis maken hebben Nienke en haar team ons professionele begeleiding, een goede steun gegeven, betrokkenheid getoond, meegedacht en toch op de achtergrond aanwezig gebleven. De betrokkenheid van Nienke en haar team, het luisterend oor, het meedenken vanaf het ontwerp van de kaart tot en met de plechtigheid met muziek en foto’s alsook het samenzijn in de Hoekse Waard wordt zeer gewaardeerd. Gedurende het hele traject is de communicatie op een professionele, fijne manier gedaan als ook de nazorg. De locatie, crematorium de Hoeksche Waard, adviseerde Nienke ons daar het paste bij het plaatje zoals wij zijn en van houden, natuur, open, het gaf rust. Niets te veel gezegd! De gehele verzorging van begin tot het einde is volledig zoals we hadden gehoopt dat het zou gaan.
Nienke, Annemarie, bedankt voor alles wat jullie gedaan hebben om mij (ons) een indrukwekkend, mooi en hartverwarmend afscheid te kunnen geven en te helpen met het verlies.
Hartelijk dank voor alles!

Ed

- Ed Huijgen

Nienke Hyams heeft van begin tot eind de uitvaart van onze moeder verzorgd. En hoe! Met volle aandacht voor zowel het proces als de inhoud, met gepaste mental support en met een dosis professionaliteit, kordaatheid en nuchterheid! En dat allemaal met een warme, persoonlijke en losse stijl. Het waren intense, maar ook mooie dagen. Namens de kinderen: Dank je wel Nienke!

- Jaap de Graaf

Wij hebben de uitvaartzorg heel goed gevonden. Alles was van top tot teen verzorgd, tot in de kleinste details. Nienke is een warm persoon die met de familie meeleeft. Wij zijn dankbaar voor de gehele begeleiding en kunnen terugkijken op een mooie begrafenis.

Niesia

- Niesia

Kennismaken?

Je kunt altijd vrijblijvend contact opnemen.