Het kostenplaatje

Het kostenplaatje

Voor ieder budget is er een uitvaart mogelijk. Je kunt de accenten altijd op andere gebieden leggen waardoor je ook met een klein budget een prachtige uitvaart kunt organiseren. Wij begeleiden je hier graag bij.

Een uitvaart is maatwerk. Ik trek geen standaard kostenbegroting uit de kast. Om die reden noem ik ook geen prijzen op mijn website. Je kunt me natuurlijk altijd even bellen en dan kan ik je een globale indicatie van de kosten geven. Maar zoveel factoren zijn van invloed op het bedrag onder de streep; de keuze van de locatie, wel of geen rouwkaart, een advertentie in de krant, wel of geen liturgie, koffie met cake of een lopend buffet.

En hoewel ik met heel veel liefde en passie jullie begeleid, rijdt mijn auto helaas niet op water. Aan de diensten van Volgerlanden Uitvaartzorg kleeft ook een tarief. Je belt ons niet voor niks en daarvoor krijg je iemand die je bijstaat op het moment dat dat nodig is. Iemand die voor jullie zorgt, naast je staat, tijd en aandacht voor je heeft, je zaken uit handen neemt, professioneel is en verstand heeft van zaken.

Daarnaast zijn er ook zaken die je krijgt. Dingen die horen bij de dienstverlening van Volgerlanden Uitvaartzorg; het ‘Tasje voor Tranen’, een foto van je dierbare, een tijdelijk naambordje voor op het graf, boekjes over verlies- en regelzaken en nog meer. Gewoon zonder kosten.

Open en transparant over de kosten

Als alle wensen in kaart zijn gebracht, maak ik zo snel mogelijk een goed gespecificeerde kostenbegroting voor je. Uiteraard is er dan nog steeds ruimte om de wensen aan te passen. Het leven is duur. Doodgaan helaas ook. Ook in de uitvaartbranche wordt er geld verdiend. Dat is het eerlijke verhaal. De ‘manier waarop’ is iets waar ik wel heel scherp op ben. Ik werk alleen samen met partners en leveranciers die met zorg en aandacht voor jullie tot het uiterste gaan en daarbij de beste kwaliteit leveren.

Ik ben altijd transparant over de kosten. Is er maar weinig geld? Dan houd ik daar op alle fronten rekening mee en zoek ik naar alternatieven voor jullie om de kosten zo laag mogelijk te houden. Is er wel genoeg geld? Dan is dat heel fijn want dan kun je alles kiezen wat je wilt. Maar heel eerlijk…niemand wil teveel betalen. Dus als je dan van plan bent om een keuze te maken die aardig wat kost, vertel ik je dat. Eerlijk is eerlijk. Niemand zit te wachten op verrassingen achteraf.

Je mag mij altijd vragen naar kosten. En dan geef ik je een eerlijk antwoord. Daar heb je toch het meeste aan.

Ook interessant voor jou

Nabestaanden aan het woord

Nienke Hyams heeft van begin tot eind de uitvaart van onze moeder verzorgd. En hoe! Met volle aandacht voor zowel het proces als de inhoud, met gepaste mental support en met een dosis professionaliteit, kordaatheid en nuchterheid! En dat allemaal met een warme, persoonlijke en losse stijl. Het waren intense, maar ook mooie dagen. Namens de kinderen: Dank je wel Nienke!

- Jaap de Graaf

Wij hebben de uitvaartzorg heel goed gevonden. Alles was van top tot teen verzorgd, tot in de kleinste details. Nienke is een warm persoon die met de familie meeleeft. Wij zijn dankbaar voor de gehele begeleiding en kunnen terugkijken op een mooie begrafenis.

Niesia

- Niesia

Omdat wij wisten dat het overlijden van mijn moeder binnenkort zou plaatsvinden vonden wij het prettig al kennis te maken met Nienke.
Het voelde meteen goed. Professionele begeleiding, een goede steun, betrokken en toch op de achtergrond.
De locatie, crematorium de Hoeksche Waard, was precies wat we zochten, rondom natuur, het gaf rust op zo’n beladen dag.
Prachtige bloemen, fijntjes, helemaal de stijl van mijn moeder.
Ook de mensen van haar team die mijn moeder kwamen verzorgen na haar overlijden in het verzorgingshuis waren zeer professioneel, was indrukwekkend.
We kunnen terugkijken op een mooie, sfeervolle verfijnde uitvaart, dat maakt het makkelijker het verdriet en gemis te verwerken.
Nienke, jij en je team heel veel succes voor de toekomst en namens onze familie bedankt voor alles!

Liefs, Anke

- Anke

Kennismaken?

Je kunt hier altijd vrijblijvend contact over opnemen.