Uitvaartverzorger Hendrik-Ido-Ambacht

Volgerlanden Uitvaartzorg is uw uitvaartverzorger gevestigd in Hendrik-Ido-Ambacht. Van hieruit zijn wij ook werkzaam in de regio’s Oostendam, Heerjansdam, Zwijndrecht, Ridderkerk, Rijsoord en Dordrecht. Het vormgeven van het laatste afscheid van uw overleden dierbare, daar begeleiden wij u graag bij. Wij zijn altijd bereikbaar op telefoonnummer 06 53629355.

Uitvaartverzorger Hendrik-Ido-Ambacht

Volgerlanden Uitvaartzorg is de uitvaartverzorger in Hendrik-Ido-Ambacht met ervaring met het begeleiden van nabestaanden bij het vormgeven van een uitvaart. Wij geven samen met u een uitvaart vorm met respect voor uw levensovertuiging of religie. Wanneer een dierbare is overleden maakt u een moeilijke tijd door. Wij staan u bij en maken samen met u, stap voor stap en in alle rust keuzes die nodig zijn om het laatste afscheid van uw dierbare vorm te geven.

In alle rust een start maken met het regelen van de eerste zaken

Wanneer uw dierbare is overleden en u contact met ons opneemt, beginnen wij in alle rust met het regelen van de eerste zaken. Dit begint meestal met het bieden van de laatste verzorging aan uw overleden dierbare. Dit kunt u zelf doen, maar u kunt er ook voor kiezen dit door iemand anders te laten uitvoeren. Wij bekijken samen met u en de andere nabestaanden wat goed voelt en op welke manier dit gerealiseerd kan worden. Zo werken we naar een mooie uitvaart toe. U kunt contact opnemen met uw uitvaartverzorger in Hendrik-Ido-Ambacht door te bellen naar nummer 06 53629355.

Volgerlanden Uitvaartzorg is uw uitvaartverzorger gevestigd in Hendrik-Ido-Ambacht. Neem contact op.

Nabestaanden aan het woord

Nienke Hyams heeft van begin tot eind de uitvaart van onze moeder verzorgd. En hoe! Met volle aandacht voor zowel het proces als de inhoud, met gepaste mental support en met een dosis professionaliteit, kordaatheid en nuchterheid! En dat allemaal met een warme, persoonlijke en losse stijl. Het waren intense, maar ook mooie dagen. Namens de kinderen: Dank je wel Nienke!

- Jaap de Graaf

Wij hebben de uitvaartzorg heel goed gevonden. Alles was van top tot teen verzorgd, tot in de kleinste details. Nienke is een warm persoon die met de familie meeleeft. Wij zijn dankbaar voor de gehele begeleiding en kunnen terugkijken op een mooie begrafenis.

Niesia

- Niesia

Omdat wij wisten dat het overlijden van mijn moeder binnenkort zou plaatsvinden vonden wij het prettig al kennis te maken met Nienke.
Het voelde meteen goed. Professionele begeleiding, een goede steun, betrokken en toch op de achtergrond.
De locatie, crematorium de Hoeksche Waard, was precies wat we zochten, rondom natuur, het gaf rust op zo’n beladen dag.
Prachtige bloemen, fijntjes, helemaal de stijl van mijn moeder.
Ook de mensen van haar team die mijn moeder kwamen verzorgen na haar overlijden in het verzorgingshuis waren zeer professioneel, was indrukwekkend.
We kunnen terugkijken op een mooie, sfeervolle verfijnde uitvaart, dat maakt het makkelijker het verdriet en gemis te verwerken.
Nienke, jij en je team heel veel succes voor de toekomst en namens onze familie bedankt voor alles!

Liefs, Anke

- Anke

Kennismaken?

Je kunt hier altijd vrijblijvend contact over opnemen.