Uitvaartverzorger Hendrik-Ido-Ambacht

Volgerlanden Uitvaartzorg is uw uitvaartverzorger gevestigd in Hendrik-Ido-Ambacht. Van hieruit zijn wij ook werkzaam in de regio’s Oostendam, Heerjansdam, Zwijndrecht, Ridderkerk, Rijsoord en Dordrecht. Het vormgeven van het laatste afscheid van uw overleden dierbare, daar begeleiden wij u graag bij. Wij zijn altijd bereikbaar op telefoonnummer 06 53629355.

Uitvaartverzorger Hendrik-Ido-Ambacht

Volgerlanden Uitvaartzorg is de uitvaartverzorger in Hendrik-Ido-Ambacht met ervaring met het begeleiden van nabestaanden bij het vormgeven van een uitvaart. Wij geven samen met u een uitvaart vorm met respect voor uw levensovertuiging of religie. Wanneer een dierbare is overleden maakt u een moeilijke tijd door. Wij staan u bij en maken samen met u, stap voor stap en in alle rust keuzes die nodig zijn om het laatste afscheid van uw dierbare vorm te geven.

In alle rust een start maken met het regelen van de eerste zaken

Wanneer uw dierbare is overleden en u contact met ons opneemt, beginnen wij in alle rust met het regelen van de eerste zaken. Dit begint meestal met het bieden van de laatste verzorging aan uw overleden dierbare. Dit kunt u zelf doen, maar u kunt er ook voor kiezen dit door iemand anders te laten uitvoeren. Wij bekijken samen met u en de andere nabestaanden wat goed voelt en op welke manier dit gerealiseerd kan worden. Zo werken we naar een mooie uitvaart toe. U kunt contact opnemen met uw uitvaartverzorger in Hendrik-Ido-Ambacht door te bellen naar nummer 06 53629355.

Volgerlanden Uitvaartzorg is uw uitvaartverzorger gevestigd in Hendrik-Ido-Ambacht. Neem contact op.

Nabestaanden aan het woord

In het vooruitzicht dat mijn lieve vrouw Alie binnen enkele dagen zou te komen te overlijden, ben ik in contact gekomen met Nienke. Vanaf de eerste ontmoeting straalde ze een en al warmte en genegenheid uit. Het kwam bij mij over alsof wij elkaar al jaren lang kenden en zeer vertrouwelijk alles met elkaar konden bespreken, heel open en eerlijk. Dit resulteerde in meerdere vertrouwelijke gesprekken, waarin ik mijn wensen, zoals Alie het gewild zou hebben, aan kon geven. Voor Nienke was niets te veel, zeker niet omdat ik nog een paar keer met wijzigingen aankwam. Zelfs de middag voor de begrafenis, ook in de nacht was het niet te veel om ‘s morgens vroeg te bellen. Totdat er geen tijd meer was om nog dingen te veranderen. De uitvaart vond plaats vanuit verzorgingstehuis Swinhove. Daar is Alie bijna 4 jaar met ontzettend veel liefde verzorgd toen zij leed aan de mensonterende ziekte Alzheimer. Het afscheid in Swinhove heeft Nienke op indrukwekkende wijze georganiseerd. En zo ook de begrafenis in ons familiegraf op de Zuiderbegraafplaats in Rotterdam.
De manier waarop Nienke de plechtigheid in de aula vorm heeft gegeven, is met geen woorden te beschrijven. Mijn onuitsprekelijke dank voor alles wat Nienke voor mij heeft gedaan. Nogmaals dank! Ik spreek je nog wel!

- Arie Vliegenthart

Wij hebben aan Nienke gevraagd om de crematie van onze moeder te regelen. En vanaf het eerste moment was er iemand bij ons thuis, die ons het gevoel gaf ‘wij gaan dit samen doen’. Eerst werd geluisterd en in een schriftje geschreven wat moeder zelf wilde. En wat wij graag wilden. Alle tijd werd genomen voor ons en ons verdriet. En langzaam werd er een duidelijk plan gemaakt hoe alles zou gaan. De eerste dagen was er dagelijks contact. Ze was bij ons thuis, of er kwam een belletje. Soms gewoon van ‘hoe gaat het met jullie?’ Niets was te veel. Die persoonlijke aanpak heeft ons zó goed gedaan. En alle aandacht die moeder kreeg, voelde als warme, oprechte interesse.
De dag zelf van de crematie ging precies volgens plan. Wij waren ook zeer onder de indruk van Arjen. Zo lief en persoonlijk hoe hij samen met Nienke voor moeder gezorgd heeft. Dat is heel bijzonder. Heel erg bedankt voor de goede zorgen voor, tijdens en na de crematie. Je voelt als een familielid.
– Rob en Trudy

- Trudy

Volledige ontzorging, dat is het motto van Nienke. Op het moment dat duidelijk was dat mijn man op korte termijn zou komen te overlijden, wist ik al direct dat ik Nienke graag wilde vragen de uitvaart te begeleiden. Ik kende Nienke al van eerdere uitvaarten en ik wist daardoor hoe goed zij is in haar werk. Nienke oefent haar werk uit alsof ze een vriendin is die mij al jaren kent. Ze voelt aan wat belangrijk is en maakt ruimte voor hetgeen wat je op dat moment nodig hebt. Haar begeleiding door alles wat geregeld moet worden is overzichtelijk. Daarnaast pakt ze door in details waarvan ik niet wist dat ik ze nodig had. Ze geeft ondersteuning bij keuzes die onmogelijk lijken en houdt altijd oog voor een echte persoonlijke aanpak. Samenvattend is de zorg van Nienke: “Meer dan volledig, uiterst persoonlijk en men wordt volledig ontzorgd in alles wat er maar nodig is rondom het overlijden van een dierbare”.

- Stephanie

Koffie of thee doen?

Ontdek wie je in huis haalt.