Uitvaartverzorger Hendrik-Ido-Ambacht

Volgerlanden Uitvaartzorg is uw uitvaartverzorger gevestigd in Hendrik-Ido-Ambacht. Van hieruit zijn wij ook werkzaam in de regio’s Oostendam, Heerjansdam, Zwijndrecht, Ridderkerk, Rijsoord en Dordrecht. Het vormgeven van het laatste afscheid van uw overleden dierbare, daar begeleiden wij u graag bij. Wij zijn altijd bereikbaar op telefoonnummer 06 53629355.

Uitvaartverzorger Hendrik-Ido-Ambacht

Volgerlanden Uitvaartzorg is de uitvaartverzorger in Hendrik-Ido-Ambacht met ervaring met het begeleiden van nabestaanden bij het vormgeven van een uitvaart. Wij geven samen met u een uitvaart vorm met respect voor uw levensovertuiging of religie. Wanneer een dierbare is overleden maakt u een moeilijke tijd door. Wij staan u bij en maken samen met u, stap voor stap en in alle rust keuzes die nodig zijn om het laatste afscheid van uw dierbare vorm te geven.

In alle rust een start maken met het regelen van de eerste zaken

Wanneer uw dierbare is overleden en u contact met ons opneemt, beginnen wij in alle rust met het regelen van de eerste zaken. Dit begint meestal met het bieden van de laatste verzorging aan uw overleden dierbare. Dit kunt u zelf doen, maar u kunt er ook voor kiezen dit door iemand anders te laten uitvoeren. Wij bekijken samen met u en de andere nabestaanden wat goed voelt en op welke manier dit gerealiseerd kan worden. Zo werken we naar een mooie uitvaart toe. U kunt contact opnemen met uw uitvaartverzorger in Hendrik-Ido-Ambacht door te bellen naar nummer 06 53629355.

Volgerlanden Uitvaartzorg is uw uitvaartverzorger gevestigd in Hendrik-Ido-Ambacht. Neem contact op.

Nabestaanden aan het woord

Het was fijn kennis te maken met Nienke en haar team tijdens een moeilijke periode. Wij vonden het fijn om met Nienke kennis te maken voordat mijn liefste Sylvia overleed. Vanaf het moment van kennis maken hebben Nienke en haar team ons professionele begeleiding, een goede steun gegeven, betrokkenheid getoond, meegedacht en toch op de achtergrond aanwezig gebleven. De betrokkenheid van Nienke en haar team, het luisterend oor, het meedenken vanaf het ontwerp van de kaart tot en met de plechtigheid met muziek en foto’s alsook het samenzijn in de Hoekse Waard wordt zeer gewaardeerd. Gedurende het hele traject is de communicatie op een professionele, fijne manier gedaan als ook de nazorg. De locatie, crematorium de Hoeksche Waard, adviseerde Nienke ons daar het paste bij het plaatje zoals wij zijn en van houden, natuur, open, het gaf rust. Niets te veel gezegd! De gehele verzorging van begin tot het einde is volledig zoals we hadden gehoopt dat het zou gaan.
Nienke, Annemarie, bedankt voor alles wat jullie gedaan hebben om mij (ons) een indrukwekkend, mooi en hartverwarmend afscheid te kunnen geven en te helpen met het verlies.
Hartelijk dank voor alles!

Ed

- Ed Huijgen

Nienke Hyams heeft van begin tot eind de uitvaart van onze moeder verzorgd. En hoe! Met volle aandacht voor zowel het proces als de inhoud, met gepaste mental support en met een dosis professionaliteit, kordaatheid en nuchterheid! En dat allemaal met een warme, persoonlijke en losse stijl. Het waren intense, maar ook mooie dagen. Namens de kinderen: Dank je wel Nienke!

- Jaap de Graaf

Wij hebben de uitvaartzorg heel goed gevonden. Alles was van top tot teen verzorgd, tot in de kleinste details. Nienke is een warm persoon die met de familie meeleeft. Wij zijn dankbaar voor de gehele begeleiding en kunnen terugkijken op een mooie begrafenis.

Niesia

- Niesia

Kennismaken?

Je kunt altijd vrijblijvend contact opnemen.