Uitvaartonderneming Zwijndrecht

Uitvaartonderneming Volgerlanden Uitvaartzorg in Zwijndrecht is uw vertrouwde adres voor het vorm geven van het laatste afscheid van uw overleden dierbare. Dit doen wij met respect voor uw religie en levensovertuiging. Wij zijn altijd bereikbaar via telefoonnummer 06 53629355.  Naast het verzorgen van een uitvaart in de regio Zwijndrecht zijn wij ook werkzaam in omgeving H.I. Ambacht, Oostendam, Heerjansdam, Ridderkerk, Rijsoord en Dordrecht.

Uitvaartonderneming omgeving Zwijndrecht: stap voor stap doen wat goed voelt

Uitvaartonderneming Volgerlanden Uitvaartzorg in omgeving Zwijndrecht begeleidt u tijdens een moeilijke periode in uw leven. Wanneer uw dierbare is overleden komen wij zo snel als mogelijk naar u toe om de belangrijkste zaken te regelen. Dit doen wij in alle rust. U hoeft geen overhaaste beslissingen te nemen. De laatste zorg is een van de eerste dingen die aan bod komen. U kunt de verzorging van uw overleden dierbare zelf uitvoeren, of we kunnen ervoor kiezen dit door iemand anders te laten doen. Stap voor stap doen wat goed voelt, daar helpen wij u graag bij. Op een later tijdstip bepalen we de vorm van de uitvaart van uw overleden dierbare. We bepalen een tijd, een dag en een locatie.

Begeleiding na de uitvaart

Ook na de uitvaart staan wij voor uw klaar. Uitvaartonderneming Volgerlanden Uitvaartzorg in omgeving Zwijndrecht begeleidt u niet alleen naar en tijdens de uitvaart, maar ook daarna. Is alles naar wens verlopen en kunnen w u nog ergens mee helpen? Belangrijke zaken waarmee wij u graag van dienst zijn. Wij zijn direct bereikbaar via telefoonnummer 06 53629355.

Volgerlanden Uitvaartzorg is uw uitvaartonderneming in omgeving Zwijndrecht. Bel naar 06 53629355.

Nabestaanden aan het woord

Wij hebben aan Nienke gevraagd om de crematie van onze moeder te regelen. En vanaf het eerste moment was er iemand bij ons thuis, die ons het gevoel gaf ‘wij gaan dit samen doen’. Eerst werd geluisterd en in een schriftje geschreven wat moeder zelf wilde. En wat wij graag wilden. Alle tijd werd genomen voor ons en ons verdriet. En langzaam werd er een duidelijk plan gemaakt hoe alles zou gaan. De eerste dagen was er dagelijks contact. Ze was bij ons thuis, of er kwam een belletje. Soms gewoon van ‘hoe gaat het met jullie?’ Niets was te veel. Die persoonlijke aanpak heeft ons zó goed gedaan. En alle aandacht die moeder kreeg, voelde als warme, oprechte interesse.
De dag zelf van de crematie ging precies volgens plan. Wij waren ook zeer onder de indruk van Arjen. Zo lief en persoonlijk hoe hij samen met Nienke voor moeder gezorgd heeft. Dat is heel bijzonder. Heel erg bedankt voor de goede zorgen voor, tijdens en na de crematie. Je voelt als een familielid.
– Rob en Trudy

- Trudy

Volledige ontzorging, dat is het motto van Nienke. Op het moment dat duidelijk was dat mijn man op korte termijn zou komen te overlijden, wist ik al direct dat ik Nienke graag wilde vragen de uitvaart te begeleiden. Ik kende Nienke al van eerdere uitvaarten en ik wist daardoor hoe goed zij is in haar werk. Nienke oefent haar werk uit alsof ze een vriendin is die mij al jaren kent. Ze voelt aan wat belangrijk is en maakt ruimte voor hetgeen wat je op dat moment nodig hebt. Haar begeleiding door alles wat geregeld moet worden is overzichtelijk. Daarnaast pakt ze door in details waarvan ik niet wist dat ik ze nodig had. Ze geeft ondersteuning bij keuzes die onmogelijk lijken en houdt altijd oog voor een echte persoonlijke aanpak. Samenvattend is de zorg van Nienke: “Meer dan volledig, uiterst persoonlijk en men wordt volledig ontzorgd in alles wat er maar nodig is rondom het overlijden van een dierbare”.

- Stephanie

Het was fijn kennis te maken met Nienke en haar team tijdens een moeilijke periode. Wij vonden het fijn om met Nienke kennis te maken voordat mijn liefste Sylvia overleed. Vanaf het moment van kennis maken hebben Nienke en haar team ons professionele begeleiding, een goede steun gegeven, betrokkenheid getoond, meegedacht en toch op de achtergrond aanwezig gebleven. De betrokkenheid van Nienke en haar team, het luisterend oor, het meedenken vanaf het ontwerp van de kaart tot en met de plechtigheid met muziek en foto’s alsook het samenzijn in de Hoekse Waard wordt zeer gewaardeerd. Gedurende het hele traject is de communicatie op een professionele, fijne manier gedaan als ook de nazorg. De locatie, crematorium de Hoeksche Waard, adviseerde Nienke ons daar het paste bij het plaatje zoals wij zijn en van houden, natuur, open, het gaf rust. Niets te veel gezegd! De gehele verzorging van begin tot het einde is volledig zoals we hadden gehoopt dat het zou gaan.
Nienke, Annemarie, bedankt voor alles wat jullie gedaan hebben om mij (ons) een indrukwekkend, mooi en hartverwarmend afscheid te kunnen geven en te helpen met het verlies.
Hartelijk dank voor alles!

Ed

- Ed Huijgen

Kennismaken?

Je kunt altijd vrijblijvend contact opnemen.