Uitvaartonderneming Zwijndrecht

Uitvaartonderneming Volgerlanden Uitvaartzorg in Zwijndrecht is uw vertrouwde adres voor het vorm geven van het laatste afscheid van uw overleden dierbare. Dit doen wij met respect voor uw religie en levensovertuiging. Wij zijn altijd bereikbaar via telefoonnummer 06 53629355.  Naast het verzorgen van een uitvaart in de regio Zwijndrecht zijn wij ook werkzaam in omgeving H.I. Ambacht, Oostendam, Heerjansdam, Ridderkerk, Rijsoord en Dordrecht.

Uitvaartonderneming omgeving Zwijndrecht: stap voor stap doen wat goed voelt

Uitvaartonderneming Volgerlanden Uitvaartzorg in omgeving Zwijndrecht begeleidt u tijdens een moeilijke periode in uw leven. Wanneer uw dierbare is overleden komen wij zo snel als mogelijk naar u toe om de belangrijkste zaken te regelen. Dit doen wij in alle rust. U hoeft geen overhaaste beslissingen te nemen. De laatste zorg is een van de eerste dingen die aan bod komen. U kunt de verzorging van uw overleden dierbare zelf uitvoeren, of we kunnen ervoor kiezen dit door iemand anders te laten doen. Stap voor stap doen wat goed voelt, daar helpen wij u graag bij. Op een later tijdstip bepalen we de vorm van de uitvaart van uw overleden dierbare. We bepalen een tijd, een dag en een locatie.

Begeleiding na de uitvaart

Ook na de uitvaart staan wij voor uw klaar. Uitvaartonderneming Volgerlanden Uitvaartzorg in omgeving Zwijndrecht begeleidt u niet alleen naar en tijdens de uitvaart, maar ook daarna. Is alles naar wens verlopen en kunnen w u nog ergens mee helpen? Belangrijke zaken waarmee wij u graag van dienst zijn. Wij zijn direct bereikbaar via telefoonnummer 06 53629355.

Volgerlanden Uitvaartzorg is uw uitvaartonderneming in omgeving Zwijndrecht. Bel naar 06 53629355.

Nabestaanden aan het woord

Nienke Hyams heeft van begin tot eind de uitvaart van onze moeder verzorgd. En hoe! Met volle aandacht voor zowel het proces als de inhoud, met gepaste mental support en met een dosis professionaliteit, kordaatheid en nuchterheid! En dat allemaal met een warme, persoonlijke en losse stijl. Het waren intense, maar ook mooie dagen. Namens de kinderen: Dank je wel Nienke!

- Jaap de Graaf

Wij hebben de uitvaartzorg heel goed gevonden. Alles was van top tot teen verzorgd, tot in de kleinste details. Nienke is een warm persoon die met de familie meeleeft. Wij zijn dankbaar voor de gehele begeleiding en kunnen terugkijken op een mooie begrafenis.

Niesia

- Niesia

Omdat wij wisten dat het overlijden van mijn moeder binnenkort zou plaatsvinden vonden wij het prettig al kennis te maken met Nienke.
Het voelde meteen goed. Professionele begeleiding, een goede steun, betrokken en toch op de achtergrond.
De locatie, crematorium de Hoeksche Waard, was precies wat we zochten, rondom natuur, het gaf rust op zo’n beladen dag.
Prachtige bloemen, fijntjes, helemaal de stijl van mijn moeder.
Ook de mensen van haar team die mijn moeder kwamen verzorgen na haar overlijden in het verzorgingshuis waren zeer professioneel, was indrukwekkend.
We kunnen terugkijken op een mooie, sfeervolle verfijnde uitvaart, dat maakt het makkelijker het verdriet en gemis te verwerken.
Nienke, jij en je team heel veel succes voor de toekomst en namens onze familie bedankt voor alles!

Liefs, Anke

- Anke

Kennismaken?

Je kunt hier altijd vrijblijvend contact over opnemen.