Uitvaartonderneming Hendrik-Ido-Ambacht

Volgerlanden Uitvaartzorg is uw uitvaartondernemening in Hendrik-Ido-Ambacht. Wij geven samen met u in alle rust het laatste afscheid van uw overleden dierbare vorm. Dit doen wij met respect voor uw religie en levensovertuiging. Een afscheid dat recht doet aan de laatste wensen van uw overleden dierbare en voor u een moment is waarna u verder kan, daar helpen wij u graag bij. Wij zijn direct bereikbaar via telefoonnummer 06 53629355. Belt u naar dit nummer dan komen wij zo snel als mogelijk naar u toe.

Uitvaartonderneming Hendrik-Ido-Ambacht: in alle rust naar een bijzonder afscheid

Volgerlanden Uitvaartzorg is de uitvaartonderneming in Hendrik-Ido-Ambacht met oog voor uw persoonlijke wensen en voorkeuren. Een bijzonder afscheid, woorden die u regelmatig tegenkomt bij Volgerlanden Uitvaartzorg. Een bijzonder afscheid is voor iedereen weer anders. Een afscheid dat bij u en uw overleden dierbare past, een afscheid met een glimlach en een traan, een afscheid waar u mee verder kunt: vanuit die gedachte geven wij samen met u en uw naasten de uitvaart van uw overleden dierbare vorm.

Neem contact met ons op

U kunt direct contact opnemen met Volgerlanden Uitvaartzorg, de uitvaartonderneming Hendrik-Ido-Ambacht door te bellen naar telefoonnummer 06 53629355. Voor minder urgente zaken zijn wij ook bereikbaar per mail.

Volgerlanden Uitvaartzorg is uw uitvaartonderneming in Hendrik-Ido-Ambacht. Bel naar 06 53629355.

Nabestaanden aan het woord

Het was fijn kennis te maken met Nienke en haar team tijdens een moeilijke periode. Wij vonden het fijn om met Nienke kennis te maken voordat mijn liefste Sylvia overleed. Vanaf het moment van kennis maken hebben Nienke en haar team ons professionele begeleiding, een goede steun gegeven, betrokkenheid getoond, meegedacht en toch op de achtergrond aanwezig gebleven. De betrokkenheid van Nienke en haar team, het luisterend oor, het meedenken vanaf het ontwerp van de kaart tot en met de plechtigheid met muziek en foto’s alsook het samenzijn in de Hoekse Waard wordt zeer gewaardeerd. Gedurende het hele traject is de communicatie op een professionele, fijne manier gedaan als ook de nazorg. De locatie, crematorium de Hoeksche Waard, adviseerde Nienke ons daar het paste bij het plaatje zoals wij zijn en van houden, natuur, open, het gaf rust. Niets te veel gezegd! De gehele verzorging van begin tot het einde is volledig zoals we hadden gehoopt dat het zou gaan.
Nienke, Annemarie, bedankt voor alles wat jullie gedaan hebben om mij (ons) een indrukwekkend, mooi en hartverwarmend afscheid te kunnen geven en te helpen met het verlies.
Hartelijk dank voor alles!

Ed

- Ed Huijgen

Nienke Hyams heeft van begin tot eind de uitvaart van onze moeder verzorgd. En hoe! Met volle aandacht voor zowel het proces als de inhoud, met gepaste mental support en met een dosis professionaliteit, kordaatheid en nuchterheid! En dat allemaal met een warme, persoonlijke en losse stijl. Het waren intense, maar ook mooie dagen. Namens de kinderen: Dank je wel Nienke!

- Jaap de Graaf

Wij hebben de uitvaartzorg heel goed gevonden. Alles was van top tot teen verzorgd, tot in de kleinste details. Nienke is een warm persoon die met de familie meeleeft. Wij zijn dankbaar voor de gehele begeleiding en kunnen terugkijken op een mooie begrafenis.

Niesia

- Niesia

Kennismaken?

Je kunt altijd vrijblijvend contact opnemen.