Uitvaartonderneming Hendrik-Ido-Ambacht

Volgerlanden Uitvaartzorg is uw uitvaartondernemening in Hendrik-Ido-Ambacht. Wij geven samen met u in alle rust het laatste afscheid van uw overleden dierbare vorm. Dit doen wij met respect voor uw religie en levensovertuiging. Een afscheid dat recht doet aan de laatste wensen van uw overleden dierbare en voor u een moment is waarna u verder kan, daar helpen wij u graag bij. Wij zijn direct bereikbaar via telefoonnummer 06 53629355. Belt u naar dit nummer dan komen wij zo snel als mogelijk naar u toe.

Uitvaartonderneming Hendrik-Ido-Ambacht: in alle rust naar een bijzonder afscheid

Volgerlanden Uitvaartzorg is de uitvaartonderneming in Hendrik-Ido-Ambacht met oog voor uw persoonlijke wensen en voorkeuren. Een bijzonder afscheid, woorden die u regelmatig tegenkomt bij Volgerlanden Uitvaartzorg. Een bijzonder afscheid is voor iedereen weer anders. Een afscheid dat bij u en uw overleden dierbare past, een afscheid met een glimlach en een traan, een afscheid waar u mee verder kunt: vanuit die gedachte geven wij samen met u en uw naasten de uitvaart van uw overleden dierbare vorm.

Neem contact met ons op

U kunt direct contact opnemen met Volgerlanden Uitvaartzorg, de uitvaartonderneming Hendrik-Ido-Ambacht door te bellen naar telefoonnummer 06 53629355. Voor minder urgente zaken zijn wij ook bereikbaar per mail.

Volgerlanden Uitvaartzorg is uw uitvaartonderneming in Hendrik-Ido-Ambacht. Bel naar 06 53629355.

Nabestaanden aan het woord

Nienke Hyams heeft van begin tot eind de uitvaart van onze moeder verzorgd. En hoe! Met volle aandacht voor zowel het proces als de inhoud, met gepaste mental support en met een dosis professionaliteit, kordaatheid en nuchterheid! En dat allemaal met een warme, persoonlijke en losse stijl. Het waren intense, maar ook mooie dagen. Namens de kinderen: Dank je wel Nienke!

- Jaap de Graaf

Wij hebben de uitvaartzorg heel goed gevonden. Alles was van top tot teen verzorgd, tot in de kleinste details. Nienke is een warm persoon die met de familie meeleeft. Wij zijn dankbaar voor de gehele begeleiding en kunnen terugkijken op een mooie begrafenis.

Niesia

- Niesia

Omdat wij wisten dat het overlijden van mijn moeder binnenkort zou plaatsvinden vonden wij het prettig al kennis te maken met Nienke.
Het voelde meteen goed. Professionele begeleiding, een goede steun, betrokken en toch op de achtergrond.
De locatie, crematorium de Hoeksche Waard, was precies wat we zochten, rondom natuur, het gaf rust op zo’n beladen dag.
Prachtige bloemen, fijntjes, helemaal de stijl van mijn moeder.
Ook de mensen van haar team die mijn moeder kwamen verzorgen na haar overlijden in het verzorgingshuis waren zeer professioneel, was indrukwekkend.
We kunnen terugkijken op een mooie, sfeervolle verfijnde uitvaart, dat maakt het makkelijker het verdriet en gemis te verwerken.
Nienke, jij en je team heel veel succes voor de toekomst en namens onze familie bedankt voor alles!

Liefs, Anke

- Anke

Kennismaken?

Je kunt hier altijd vrijblijvend contact over opnemen.