Uitvaartonderneming Zwijndrecht

Uitvaartonderneming Volgerlanden Uitvaartzorg in Zwijndrecht is uw vertrouwde adres voor het vorm geven van het laatste afscheid van uw overleden dierbare. Dit doen wij met respect voor uw religie en levensovertuiging. Wij zijn altijd bereikbaar via telefoonnummer 06 53629355.  Naast het verzorgen van een uitvaart in de regio Zwijndrecht zijn wij ook werkzaam in omgeving H.I. Ambacht, Oostendam, Heerjansdam, Ridderkerk, Rijsoord en Dordrecht.

Uitvaartonderneming omgeving Zwijndrecht: stap voor stap doen wat goed voelt
Uitvaartonderneming Volgerlanden Uitvaartzorg in omgeving Zwijndrecht begeleidt u tijdens een moeilijke periode in uw leven. Wanneer uw dierbare is overleden komen wij zo snel als mogelijk naar u toe om de belangrijkste zaken te regelen. Dit doen wij in alle rust. U hoeft geen overhaaste beslissingen te nemen. De laatste zorg is een van de eerste dingen die aan bod komen. U kunt de verzorging van uw overleden dierbare zelf uitvoeren, of we kunnen ervoor kiezen dit door iemand anders te laten doen. Stap voor stap doen wat goed voelt, daar helpen wij u graag bij. Op een later tijdstip bepalen we de vorm van de uitvaart van uw overleden dierbare. We bepalen een tijd, een dag en een locatie.

Begeleiding na de uitvaart
Ook na de uitvaart staan wij voor uw klaar. Uitvaartonderneming Volgerlanden Uitvaartzorg in omgeving Zwijndrecht begeleidt u niet alleen naar en tijdens de uitvaart, maar ook daarna. Is alles naar wens verlopen en kunnen w u nog ergens mee helpen? Belangrijke zaken waarmee wij u graag van dienst zijn. Wij zijn direct bereikbaar via telefoonnummer 06 53629355.

Volgerlanden Uitvaartzorg is uw uitvaartonderneming in omgeving Zwijndrecht. Bel naar 06 53629355.

Altijd bereikbaar: 0653629355

Heeft u vragen?

Aarzel dan niet, en neem direct contact met ons op. Wij zullen u dan zo spoedig mogelijk antwoorden.

Velden met * zijn verplichtUitvaart

  • Een bijzonder afscheid...