Ontzorgen uitvaart

Volgerlanden kan u ontzorgen door het regelen van de uitvaart uit handen te nemen. Met persoonlijke aandacht begeleiden we u tijdens het proces van afscheid nemen. We zorgen dat de uitvaart wordt geregeld, de rouwkaart wordt verzonden en andere zaken die met de uitvaart te maken hebben. Ook zorgen we tijdens de uitvaart voor een doelgerichte begeleiding van kinderen omdat zij het afscheid anders verwerken.

U ontzorgen tijdens de uitvaart
Wij kunnen u helpen bij het regelen van de uitvaart zodat u hier niet teveel mee bezig bent en u tijd heeft om te rouwen om uw dierbare. Eerst komt de arts langs om het overlijden vast te stellen en de nodige papieren in orde te maken. Vervolgens kunt u via 06 53629355 contact opnemen om een afspraak te maken en u door ons laten ontzorgen bij het regelen van de uitvaart. Wij komen dan bij u thuis om kennis te maken en de noodzakelijkheden te regelen. Daarbij bespreken we de wensen van de overledene en uw wensen als nabestaande voor de uitvaart. Wij zorgen dat u dit op een rustige manier kunt bedenken en regelen.

De kosten
Bij het regelen van de uitvaart komen veel emoties kijken. Vaak probeert men zoveel mogelijk of zo niet alle wensen in te willigen. Dit kan achteraf helaas voor verrassingen zorgen die u niet wilt. Wij ontzorgen u niet alleen bij het regelen van de uitvaart maar stellen ook samen met u een budget vast. U ontvangt zo snel mogelijk een specificatie waarin nog de nodige onderdelen aangepast kunnen worden.

Volgerlanden Uitvaartzorg doet er alles aan om u te ontzorgen tijdens de uitvaart. Bel direct naar 06 53629355.

Altijd bereikbaar: 0653629355

Heeft u vragen?

Aarzel dan niet, en neem direct contact met ons op. Wij zullen u dan zo spoedig mogelijk antwoorden.

Velden met * zijn verplichtUitvaart

  • Een bijzonder afscheid...