Uitvaart regelen Zwijndrecht

Een uitvaart regelen in Zwijndrecht: Volgerlanden Uitvaartzorg biedt u ondersteuning tijdens deze moeilijke periode en geeft samen met u, in alle rust, het laatste afscheid van uw overleden dierbare vorm. Dit doen wij met respect voor uw religie en levensovertuiging. Wij zijn direct te bereiken via nummer 06 53629355.

Uitvaart regelen Zwijndrecht: in alle rust

Wanneer een dierbare is overleden komt er veel op u af. Een uitvaart regelen in omgeving Zwijndrecht, dat hoeft u niet alleen te doen. Wij begeleiden u in alle rust, om stap voor stap het laatste afscheid van uw dierbare vorm te geven. Van het opbaren van uw overleden dierbare, het samenstellen van een rouwkaart tot het vormgeven en begeleiden van de uitvaart: het is bij ons in vertrouwde handen. Bovendien nemen wij ook na de uitvaart contact met u op. Wij bespreken dan of alles naar wens is verlopen en of wij nog iets voor u kunnen betekenen. Tijdens deze moeilijke periode in uw leven staan wij voor uw klaar.

Een vrijblijvend oriënterend gesprek

Mocht er geen directe aanleiding zijn om een uitvaart te regelen in Zwijndrecht, maar vindt u het prettig u te oriënteren op de mogelijkheden voor bijvoorbeeld uw eigen uitvaart of die van iemand in uw omgeving? Wij gaan graag geheel vrijblijvend met u in gesprek. U kunt direct contact met ons opnemen via telefoonnummer 06 53629355 of een afspraak met ons maken door een mail te sturen naar info@volgerlandenuitvaartzorg.nl.

Uitvaart regelen Zwijndrecht: wij zijn direct bereikbaar via nummer 06 53629355.

Nabestaanden aan het woord

In het vooruitzicht dat mijn lieve vrouw Alie binnen enkele dagen zou te komen te overlijden, ben ik in contact gekomen met Nienke. Vanaf de eerste ontmoeting straalde ze een en al warmte en genegenheid uit. Het kwam bij mij over alsof wij elkaar al jaren lang kenden en zeer vertrouwelijk alles met elkaar konden bespreken, heel open en eerlijk. Dit resulteerde in meerdere vertrouwelijke gesprekken, waarin ik mijn wensen, zoals Alie het gewild zou hebben, aan kon geven. Voor Nienke was niets te veel, zeker niet omdat ik nog een paar keer met wijzigingen aankwam. Zelfs de middag voor de begrafenis, ook in de nacht was het niet te veel om ‘s morgens vroeg te bellen. Totdat er geen tijd meer was om nog dingen te veranderen. De uitvaart vond plaats vanuit verzorgingstehuis Swinhove. Daar is Alie bijna 4 jaar met ontzettend veel liefde verzorgd toen zij leed aan de mensonterende ziekte Alzheimer. Het afscheid in Swinhove heeft Nienke op indrukwekkende wijze georganiseerd. En zo ook de begrafenis in ons familiegraf op de Zuiderbegraafplaats in Rotterdam.
De manier waarop Nienke de plechtigheid in de aula vorm heeft gegeven, is met geen woorden te beschrijven. Mijn onuitsprekelijke dank voor alles wat Nienke voor mij heeft gedaan. Nogmaals dank! Ik spreek je nog wel!

- Arie Vliegenthart

Wij hebben aan Nienke gevraagd om de crematie van onze moeder te regelen. En vanaf het eerste moment was er iemand bij ons thuis, die ons het gevoel gaf ‘wij gaan dit samen doen’. Eerst werd geluisterd en in een schriftje geschreven wat moeder zelf wilde. En wat wij graag wilden. Alle tijd werd genomen voor ons en ons verdriet. En langzaam werd er een duidelijk plan gemaakt hoe alles zou gaan. De eerste dagen was er dagelijks contact. Ze was bij ons thuis, of er kwam een belletje. Soms gewoon van ‘hoe gaat het met jullie?’ Niets was te veel. Die persoonlijke aanpak heeft ons zó goed gedaan. En alle aandacht die moeder kreeg, voelde als warme, oprechte interesse.
De dag zelf van de crematie ging precies volgens plan. Wij waren ook zeer onder de indruk van Arjen. Zo lief en persoonlijk hoe hij samen met Nienke voor moeder gezorgd heeft. Dat is heel bijzonder. Heel erg bedankt voor de goede zorgen voor, tijdens en na de crematie. Je voelt als een familielid.
– Rob en Trudy

- Trudy

Volledige ontzorging, dat is het motto van Nienke. Op het moment dat duidelijk was dat mijn man op korte termijn zou komen te overlijden, wist ik al direct dat ik Nienke graag wilde vragen de uitvaart te begeleiden. Ik kende Nienke al van eerdere uitvaarten en ik wist daardoor hoe goed zij is in haar werk. Nienke oefent haar werk uit alsof ze een vriendin is die mij al jaren kent. Ze voelt aan wat belangrijk is en maakt ruimte voor hetgeen wat je op dat moment nodig hebt. Haar begeleiding door alles wat geregeld moet worden is overzichtelijk. Daarnaast pakt ze door in details waarvan ik niet wist dat ik ze nodig had. Ze geeft ondersteuning bij keuzes die onmogelijk lijken en houdt altijd oog voor een echte persoonlijke aanpak. Samenvattend is de zorg van Nienke: “Meer dan volledig, uiterst persoonlijk en men wordt volledig ontzorgd in alles wat er maar nodig is rondom het overlijden van een dierbare”.

- Stephanie

Koffie of thee doen?

Ontdek wie je in huis haalt.