Uitvaart regelen Zwijndrecht

Een uitvaart regelen in Zwijndrecht: Volgerlanden Uitvaartzorg biedt u ondersteuning tijdens deze moeilijke periode en geeft samen met u, in alle rust, het laatste afscheid van uw overleden dierbare vorm. Dit doen wij met respect voor uw religie en levensovertuiging. Wij zijn direct te bereiken via nummer 06 53629355.

Uitvaart regelen Zwijndrecht: in alle rust

Wanneer een dierbare is overleden komt er veel op u af. Een uitvaart regelen in omgeving Zwijndrecht, dat hoeft u niet alleen te doen. Wij begeleiden u in alle rust, om stap voor stap het laatste afscheid van uw dierbare vorm te geven. Van het opbaren van uw overleden dierbare, het samenstellen van een rouwkaart tot het vormgeven en begeleiden van de uitvaart: het is bij ons in vertrouwde handen. Bovendien nemen wij ook na de uitvaart contact met u op. Wij bespreken dan of alles naar wens is verlopen en of wij nog iets voor u kunnen betekenen. Tijdens deze moeilijke periode in uw leven staan wij voor uw klaar.

Een vrijblijvend oriënterend gesprek

Mocht er geen directe aanleiding zijn om een uitvaart te regelen in Zwijndrecht, maar vindt u het prettig u te oriënteren op de mogelijkheden voor bijvoorbeeld uw eigen uitvaart of die van iemand in uw omgeving? Wij gaan graag geheel vrijblijvend met u in gesprek. U kunt direct contact met ons opnemen via telefoonnummer 06 53629355 of een afspraak met ons maken door een mail te sturen naar info@volgerlandenuitvaartzorg.nl.

Uitvaart regelen Zwijndrecht: wij zijn direct bereikbaar via nummer 06 53629355.

Nabestaanden aan het woord

Nienke Hyams heeft van begin tot eind de uitvaart van onze moeder verzorgd. En hoe! Met volle aandacht voor zowel het proces als de inhoud, met gepaste mental support en met een dosis professionaliteit, kordaatheid en nuchterheid! En dat allemaal met een warme, persoonlijke en losse stijl. Het waren intense, maar ook mooie dagen. Namens de kinderen: Dank je wel Nienke!

- Jaap de Graaf

Wij hebben de uitvaartzorg heel goed gevonden. Alles was van top tot teen verzorgd, tot in de kleinste details. Nienke is een warm persoon die met de familie meeleeft. Wij zijn dankbaar voor de gehele begeleiding en kunnen terugkijken op een mooie begrafenis.

Niesia

- Niesia

Omdat wij wisten dat het overlijden van mijn moeder binnenkort zou plaatsvinden vonden wij het prettig al kennis te maken met Nienke.
Het voelde meteen goed. Professionele begeleiding, een goede steun, betrokken en toch op de achtergrond.
De locatie, crematorium de Hoeksche Waard, was precies wat we zochten, rondom natuur, het gaf rust op zo’n beladen dag.
Prachtige bloemen, fijntjes, helemaal de stijl van mijn moeder.
Ook de mensen van haar team die mijn moeder kwamen verzorgen na haar overlijden in het verzorgingshuis waren zeer professioneel, was indrukwekkend.
We kunnen terugkijken op een mooie, sfeervolle verfijnde uitvaart, dat maakt het makkelijker het verdriet en gemis te verwerken.
Nienke, jij en je team heel veel succes voor de toekomst en namens onze familie bedankt voor alles!

Liefs, Anke

- Anke

Kennismaken?

Je kunt hier altijd vrijblijvend contact over opnemen.