Uitvaart regelen Zwijndrecht

Een uitvaart regelen in Zwijndrecht: Volgerlanden Uitvaartzorg biedt u ondersteuning tijdens deze moeilijke periode en geeft samen met u, in alle rust, het laatste afscheid van uw overleden dierbare vorm. Dit doen wij met respect voor uw religie en levensovertuiging. Wij zijn direct te bereiken via nummer 06 53629355.

Uitvaart regelen Zwijndrecht: in alle rust

Wanneer een dierbare is overleden komt er veel op u af. Een uitvaart regelen in omgeving Zwijndrecht, dat hoeft u niet alleen te doen. Wij begeleiden u in alle rust, om stap voor stap het laatste afscheid van uw dierbare vorm te geven. Van het opbaren van uw overleden dierbare, het samenstellen van een rouwkaart tot het vormgeven en begeleiden van de uitvaart: het is bij ons in vertrouwde handen. Bovendien nemen wij ook na de uitvaart contact met u op. Wij bespreken dan of alles naar wens is verlopen en of wij nog iets voor u kunnen betekenen. Tijdens deze moeilijke periode in uw leven staan wij voor uw klaar.

Een vrijblijvend oriënterend gesprek

Mocht er geen directe aanleiding zijn om een uitvaart te regelen in Zwijndrecht, maar vindt u het prettig u te oriënteren op de mogelijkheden voor bijvoorbeeld uw eigen uitvaart of die van iemand in uw omgeving? Wij gaan graag geheel vrijblijvend met u in gesprek. U kunt direct contact met ons opnemen via telefoonnummer 06 53629355 of een afspraak met ons maken door een mail te sturen naar info@volgerlandenuitvaartzorg.nl.

Uitvaart regelen Zwijndrecht: wij zijn direct bereikbaar via nummer 06 53629355.

Nabestaanden aan het woord

Het was fijn kennis te maken met Nienke en haar team tijdens een moeilijke periode. Wij vonden het fijn om met Nienke kennis te maken voordat mijn liefste Sylvia overleed. Vanaf het moment van kennis maken hebben Nienke en haar team ons professionele begeleiding, een goede steun gegeven, betrokkenheid getoond, meegedacht en toch op de achtergrond aanwezig gebleven. De betrokkenheid van Nienke en haar team, het luisterend oor, het meedenken vanaf het ontwerp van de kaart tot en met de plechtigheid met muziek en foto’s alsook het samenzijn in de Hoekse Waard wordt zeer gewaardeerd. Gedurende het hele traject is de communicatie op een professionele, fijne manier gedaan als ook de nazorg. De locatie, crematorium de Hoeksche Waard, adviseerde Nienke ons daar het paste bij het plaatje zoals wij zijn en van houden, natuur, open, het gaf rust. Niets te veel gezegd! De gehele verzorging van begin tot het einde is volledig zoals we hadden gehoopt dat het zou gaan.
Nienke, Annemarie, bedankt voor alles wat jullie gedaan hebben om mij (ons) een indrukwekkend, mooi en hartverwarmend afscheid te kunnen geven en te helpen met het verlies.
Hartelijk dank voor alles!

Ed

- Ed Huijgen

Nienke Hyams heeft van begin tot eind de uitvaart van onze moeder verzorgd. En hoe! Met volle aandacht voor zowel het proces als de inhoud, met gepaste mental support en met een dosis professionaliteit, kordaatheid en nuchterheid! En dat allemaal met een warme, persoonlijke en losse stijl. Het waren intense, maar ook mooie dagen. Namens de kinderen: Dank je wel Nienke!

- Jaap de Graaf

Wij hebben de uitvaartzorg heel goed gevonden. Alles was van top tot teen verzorgd, tot in de kleinste details. Nienke is een warm persoon die met de familie meeleeft. Wij zijn dankbaar voor de gehele begeleiding en kunnen terugkijken op een mooie begrafenis.

Niesia

- Niesia

Kennismaken?

Je kunt altijd vrijblijvend contact opnemen.