Uitvaart regelen Ridderkerk

Uitvaart regelen in Ridderkerk, een bijzonder afscheid dat recht doet aan uw wensen en die van uw overleden dierbare doet u onder professionele begeleiding van Volgerlanden Uitvaartzorg. Wij regelen samen met u een crematie of begrafenis met respect voor uw religie en levensovertuiging. Daarnaast hebben wij ook na de uitvaart contact met u om te bespreken of alles naar wens is verlopen en of u nog iets nodig heeft. Zo stellen wij samen met u een laatste afscheid samen waarmee u als nabestaande verder kunt.

Uitvaart regelen Ridderkerk: stap voor stap vormgeven van het laatste afscheid

Bij het regelen van een uitvaart in Ridderkerk hoeft er niets overhaast besloten te worden. In alle rust nemen wij stap voor stap met u door wat er geregeld dient te worden. Wij bekijken per moment waar u behoefte aan heeft en wat goed voelt. Van het kiezen van een locatie voor de opbaring, tot het maken van een rouwkaart en het vormgeven en begeleiden van de uitvaart: wij zijn er voor u en helpen u met het maken van keuzes en het uitvoeren van regelwerk.

Een vrijblijvend oriënterend gesprek

Naast het regelen van een uitvaart in Ridderkerk bieden wij u ook de mogelijkheid een oriënterend gesprek te voeren over de invulling van uw eigen afscheid of dat van iemand uit uw omgeving. Dit kunt u doen als het afscheid nabij is, maar ook wanneer u gewoon de zaken goed geregeld wilt hebben. Het gesprek is vrijblijvend en er worden geen kosten voor in rekening gebracht. Neem gerust contact met ons op.

Uitvaart regelen Ridderkerk: wij zijn direct bereikbaar via nummer 06 53629355.

Nabestaanden aan het woord

Nienke Hyams heeft van begin tot eind de uitvaart van onze moeder verzorgd. En hoe! Met volle aandacht voor zowel het proces als de inhoud, met gepaste mental support en met een dosis professionaliteit, kordaatheid en nuchterheid! En dat allemaal met een warme, persoonlijke en losse stijl. Het waren intense, maar ook mooie dagen. Namens de kinderen: Dank je wel Nienke!

- Jaap de Graaf

Wij hebben de uitvaartzorg heel goed gevonden. Alles was van top tot teen verzorgd, tot in de kleinste details. Nienke is een warm persoon die met de familie meeleeft. Wij zijn dankbaar voor de gehele begeleiding en kunnen terugkijken op een mooie begrafenis.

Niesia

- Niesia

Omdat wij wisten dat het overlijden van mijn moeder binnenkort zou plaatsvinden vonden wij het prettig al kennis te maken met Nienke.
Het voelde meteen goed. Professionele begeleiding, een goede steun, betrokken en toch op de achtergrond.
De locatie, crematorium de Hoeksche Waard, was precies wat we zochten, rondom natuur, het gaf rust op zo’n beladen dag.
Prachtige bloemen, fijntjes, helemaal de stijl van mijn moeder.
Ook de mensen van haar team die mijn moeder kwamen verzorgen na haar overlijden in het verzorgingshuis waren zeer professioneel, was indrukwekkend.
We kunnen terugkijken op een mooie, sfeervolle verfijnde uitvaart, dat maakt het makkelijker het verdriet en gemis te verwerken.
Nienke, jij en je team heel veel succes voor de toekomst en namens onze familie bedankt voor alles!

Liefs, Anke

- Anke

Kennismaken?

Je kunt hier altijd vrijblijvend contact over opnemen.