Uitvaart regelen Dordrecht

Een uitvaart regelen in Dordrecht, van het vormgeven tot de rouwkaart tot het begeleiden van de uitvaart en het verlenen van nazorg: onder professionele begeleiding van Volgerlanden Uitvaartzorg kunt u in alle rust de laatste eer aan uw overleden dierbare bewijzen. Wij geven samen met u een crematie of begrafenis vorm met respect voor uw levensovertuiging en religie en zijn direct bereikbaar via telefoonnummer 06 53629355.

Uitvaart regelen Dordrecht: stap voor stap naar een uitvaart die bij u past

Bij het regelen van een uitvaart komt er veel op u af, wij bieden ondersteuning in deze moeilijke tijd in de regio Dordrecht. In alle rust geven wij samen het afscheid van uw dierbare vorm. Wij nemen alle tijd om alles uit te zoeken, u hoeft geen overhaaste beslissingen te maken. Wij bekijken per moment wat goed voelt en stellen stap voor stap een uitvaart samen die past bij u als nabestaande en uw overleden dierbare.

Zorgen dat u verder kunt

Ook na de uitvaart staan wij voor u klaar. Is alles naar wens verlopen en hoe gaat het nu met u? Zaken die belangrijk zijn en waar wij graag aandacht aan besteden. Wilt u een uitvaart regelen in Dordrecht dan zijn wij direct bereikbaar via telefoonnummer 06 53629355. Voor minder urgente zaken zijn wij ook bereikbaar per mail.

Uitvaart regelen Dordrecht: wij zijn direct bereikbaar via nummer 06 53629355.

Nabestaanden aan het woord

Nienke Hyams heeft van begin tot eind de uitvaart van onze moeder verzorgd. En hoe! Met volle aandacht voor zowel het proces als de inhoud, met gepaste mental support en met een dosis professionaliteit, kordaatheid en nuchterheid! En dat allemaal met een warme, persoonlijke en losse stijl. Het waren intense, maar ook mooie dagen. Namens de kinderen: Dank je wel Nienke!

- Jaap de Graaf

Wij hebben de uitvaartzorg heel goed gevonden. Alles was van top tot teen verzorgd, tot in de kleinste details. Nienke is een warm persoon die met de familie meeleeft. Wij zijn dankbaar voor de gehele begeleiding en kunnen terugkijken op een mooie begrafenis.

Niesia

- Niesia

Omdat wij wisten dat het overlijden van mijn moeder binnenkort zou plaatsvinden vonden wij het prettig al kennis te maken met Nienke.
Het voelde meteen goed. Professionele begeleiding, een goede steun, betrokken en toch op de achtergrond.
De locatie, crematorium de Hoeksche Waard, was precies wat we zochten, rondom natuur, het gaf rust op zo’n beladen dag.
Prachtige bloemen, fijntjes, helemaal de stijl van mijn moeder.
Ook de mensen van haar team die mijn moeder kwamen verzorgen na haar overlijden in het verzorgingshuis waren zeer professioneel, was indrukwekkend.
We kunnen terugkijken op een mooie, sfeervolle verfijnde uitvaart, dat maakt het makkelijker het verdriet en gemis te verwerken.
Nienke, jij en je team heel veel succes voor de toekomst en namens onze familie bedankt voor alles!

Liefs, Anke

- Anke

Kennismaken?

Je kunt altijd vrijblijvend contact opnemen.