Op 30 September 2017 belden wij Nienke omdat

Op 30 September 2017 belden wij Nienke omdat

Op 30 September 2017 belden wij Nienke omdat mijn moeder, onze oma was overleden. Nienke heeft de uitvaart naar de wensen van haar en ons verzorgd.

Helaas voor ons moesten wij Nienke op 12 Oktober 2019 bellen omdat mijn lieve man en onze vader toch onverwachts en veel te jong was overleden.
We hebben de tijd gekregen om dit heel rustig en op onze eigen manier te doen. Zoveel liefde hebben wij gekregen de eerste dag en de dagen er na.
Ze hebben ons overal bij betrokken op een hele liefde manier. De wensen van hem en ons zijn besproken. Het was heel moeilijk om keuzes te maken voor iemand die er niet meer is, maar nog wel aanwezig is in zijn eigen huis.
Een dag met een lach en een traan. Het verlies van hem, maar de mooie herinneringen ophalen met elkaar.
Hij is in de ochtend overleden, maar in de avond heeft hij zijn huis verlaten.
De dagen er na zoveel liefde ontvangen, de tijd nemen voor ons, maar wij kregen ook de tijd om dingen uit te zoeken en te bekijken.
De dag van de uitvaart. Een zware dag voor ons, maar wat was het goed geregeld allemaal. Alles was naar wens van hem en van ons. Alles was netjes. De woorden die gezegd zijn tijdens de uitvaart door Nienke waren perfect. Wij krijgen er nog kippenvel van als wij er aan terug denken.

Nienke wij willen je bedanken hoeveel liefde jij aan ons hebt gegeven in de tijd dat mijn man en onze vader in ster is geworden. Ook voor kleine kinderen (zijn kleinkind) heb je een tasje om dit verlies te verwerken.
Niet alleen toen hij overleden was of in de week naar de uitvaart toe, maar ook nu nog.

Nogmaals dank wat je voor ons heb gedaan en hoe jij je werk liefdevol uitvoert.

Veel liefs,

Carla, Sharon en Marion