Recensies

Wat zeggen anderen over Volgerlanden Uitvaartzorg?

Voor een indruk van wie ik ben en wat ik doe...

Op deze plek is plaats voor de ervaringen van mensen uit mijn omgeving, van mensen waarmee ik samenwerk en van nabestaanden die ik bij de uitvaart van hun dierbare heb mogen begeleiden.

Een recensie toevoegen
Familie Bakker
23-06-2016
Vorig jaar hebben we afscheid moeten nemen van zowel onze moeder als onze vader. Nu alles achter de rug is, kunnen we terugzien op een mooie periode met veel prachtige herinneringen. De begeleiding en verzorging van Volgerlanden Uitvaartzorg, zowel voor als na het overlijden van onze ouders, was warm en oprecht maar vooral respectvol en deskundig. Ook voor de kleintjes in de familie was veel aandacht. Voor veel van deze kinderen was het de eerste kennismaking met de dood. Volgerlanden Uitvaartzorg heeft deze kinderen geweldig begeleid en bereikt dat daardoor voor hen de dood niet langer iets engs is.
Familie Muilwijk
08-11-2015
...afscheid nemen bestaat niet.....Maar als je dan toch daartoe gedwongen wordt dan is het geweldig de steun te ervaren van een deskundige, die de wensen van de familie perfect weet in te passen. Die het onmogelijke mogelijk maakt, zelfs op het laatste moment. Wij hebben de hulp van Volgerlanden Uitvaartzorg ervaren als de warme deken op het juiste moment. Nienke Hyams wist de juiste mensen in te schakelen en heeft ons uitstekend begeleid naar een prachtig afscheid.
Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9