Recensies

Wat zeggen anderen over Volgerlanden Uitvaartzorg?

Voor een indruk van wie ik ben en wat ik doe...

Op deze plek is plaats voor de ervaringen van mensen uit mijn omgeving, van mensen waarmee ik samenwerk en van nabestaanden die ik bij de uitvaart van hun dierbare heb mogen begeleiden.

Een recensie toevoegen
Elles en Anja
12-04-2017
Voor ons is Nienke geen onbekende, mede daarom hebben wij haar gekozen ons te helpen om voor onze tante Adrie een mooi en waardig afscheid te verzorgen. Ze heeft ons heel goed geadviseerd waardoor wij de juiste keuzes hebben kunnen maken. Wij voelden ons zeer op ons gemak bij haar en hebben haar nog beter leren kennen. Nienke is zeer betrokken geweest bij alles en de plechtigheid is dan ook helemaal naar onze wensen en zeker naar die van onze tante verlopen. Bedankt voor je goede zorgen, Nienke.
Familie Barendrecht
10-04-2017
Afscheid nemen van onze dierbare (schoon)vader en opa is dankzij Volgerlanden Uitvaartzorg ook een bijzonder afscheid geworden. Nienke Hyams heeft ons hier in deze verdrietige tijd op een bijzonder prettige maar ook professionele manier doorheen geloodst. Zij heeft mooie ideeën en op de dag zelf houdt zij de regie goed in handen. Haar warme persoonlijkheid en oprechte betrokkenheid hebben ertoe bijgedragen dat deze moeilijke tijd voor ons meer draagbaar werd.
Fam cornelisse
27-02-2017
Bij het verzorgen van het afscheid van onze (schoon)vader, opa en opa opa hebben wij Nienke leren kennen als zeer betrokken, warm, liefdevol, professioneel en respectvol.
Vooral voor de kleinkinderen van 8, 5 en 1 jaar heeft het "tranentasje" en de vlinders verven veel bijgedragen bij het leren omgaan met het verlies van hun dierbare opa opa.
Het afscheid, de herdenkingsbijeenkomst, de crematie, de nazorg, alles was tot in de puntjes en met veel liefdevolle zorg geregeld.
Bedankt Nienke voor alles!
Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9