Recensies

Wat zeggen anderen over Volgerlanden Uitvaartzorg?

Voor een indruk van wie ik ben en wat ik doe...

Op deze plek is plaats voor de ervaringen van mensen uit mijn omgeving, van mensen waarmee ik samenwerk en van nabestaanden die ik bij de uitvaart van hun dierbare heb mogen begeleiden.

Een recensie toevoegen
Marianne van der Haar
15-03-2018
13 februari 2018 overleed onze lieve vader en opa. Wat heeft Nienke ons goed geholpen om het afscheid precies zo te laten verlopen zoals wij het wilden. Een luisterend oor, deskundigheid, menselijkheid en heel belangrijk zoveel liefdevolle aandacht voor de aanwezige (klein) kinderen. Nienke veel dank voor je hulp en oprechte aandacht. Familie van der Haar - de Zwart.
Isabel Been-Salas
04-06-2017
Op 16 mei 2017 is mijn echtgenoot op 47-jarige leeftijd overleden. Vanaf deze periode is Nienke Hyams in ons leven geweest. Met haar rustige uitstraling, kennis van zaken en de menselijke touch om gezinsleden in het moeilijke proces erbij te betrekken heeft zij het onmogelijke toch mogelijk gemaakt.
Wij kunnen als gezin terugkijken op een waardevol, klinkt zelf
gek, genieten van een mooi en warm afscheid van een dierbaar persoon.

Kernwoorden -Volgerlanden Uitvaartzorg-:
-Rustig.
-Kennis van zaken.
-Prioriteiten stellen.
-Budget management.
-Zorg/aandacht voor familieleden.
-Nazorg.

Bedankt Nienke Hyams.

Famile Been.
Familie Dillema
23-04-2017
Wij zijn in de laatste 2 jaar zowel onze vader (overleden 31 maart 2015) en onze moeder (overleden 24 oktober 2016) verloren. In beide gevallen heeft Volgerlanden Uitvaartzorg , in de persoon van Nienke Hyams , ons begeleid naar een passend afscheid. Op het moment van overlijden staat je hoofd niet naar de organisatie van een rouwdienst en begrafenis.
Dat iemand dan rust uitstraalt , adviezen geeft en richting geeft aan het hele proces is van groot belang voor ons geweest.
Wij zijn haar dan ook zeer dankbaar voor die periodes en bevelen haar dan ook van harte aan.

Met excuses voor de late referentie

Familie Dillema
Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9