Recensies

Wat zeggen anderen over Volgerlanden Uitvaartzorg?

Voor een indruk van wie ik ben en wat ik doe...

Op deze plek is plaats voor de ervaringen van mensen uit mijn omgeving, van mensen waarmee ik samenwerk en van nabestaanden die ik bij de uitvaart van hun dierbare heb mogen begeleiden.

Een recensie toevoegen
Familie Dillema
23-04-2017
Wij zijn in de laatste 2 jaar zowel onze vader (overleden 31 maart 2015) en onze moeder (overleden 24 oktober 2016) verloren. In beide gevallen heeft Volgerlanden Uitvaartzorg , in de persoon van Nienke Hyams , ons begeleid naar een passend afscheid. Op het moment van overlijden staat je hoofd niet naar de organisatie van een rouwdienst en begrafenis.
Dat iemand dan rust uitstraalt , adviezen geeft en richting geeft aan het hele proces is van groot belang voor ons geweest.
Wij zijn haar dan ook zeer dankbaar voor die periodes en bevelen haar dan ook van harte aan.

Met excuses voor de late referentie

Familie Dillema
Elles en Anja
12-04-2017
Voor ons is Nienke geen onbekende, mede daarom hebben wij haar gekozen ons te helpen om voor onze tante Adrie een mooi en waardig afscheid te verzorgen. Ze heeft ons heel goed geadviseerd waardoor wij de juiste keuzes hebben kunnen maken. Wij voelden ons zeer op ons gemak bij haar en hebben haar nog beter leren kennen. Nienke is zeer betrokken geweest bij alles en de plechtigheid is dan ook helemaal naar onze wensen en zeker naar die van onze tante verlopen. Bedankt voor je goede zorgen, Nienke.
Familie Barendrecht
10-04-2017
Afscheid nemen van onze dierbare (schoon)vader en opa is dankzij Volgerlanden Uitvaartzorg ook een bijzonder afscheid geworden. Nienke Hyams heeft ons hier in deze verdrietige tijd op een bijzonder prettige maar ook professionele manier doorheen geloodst. Zij heeft mooie ideeën en op de dag zelf houdt zij de regie goed in handen. Haar warme persoonlijkheid en oprechte betrokkenheid hebben ertoe bijgedragen dat deze moeilijke tijd voor ons meer draagbaar werd.
Pagina: 1 2 3 4 5 6 7