Recensies

Wat zeggen anderen over Volgerlanden Uitvaartzorg?

Voor een indruk van wie ik ben en wat ik doe...

Op deze plek is plaats voor de ervaringen van mensen uit mijn omgeving, van mensen waarmee ik samenwerk en van nabestaanden die ik bij de uitvaart van hun dierbare heb mogen begeleiden.

Een recensie toevoegen
Jantine Harmsen
29-05-2019
16 april overleed mijn lieve man. Vorig jaar hebben wij Nienke leren kennen bij het overlijden van mijn moeder. Wij waren toen zeer tevreden over hoe alles was geregeld, en hebben daarom nu weer contact met Nienke gezocht. Nienke regelt alles rustig en professioneel, denkt mee, en luistert goed naar de wensen van de familie. Wij hebben Henk thuis prachtig kunnen opbaren. Ondanks ons verdriet en het gemis kunnen we dankbaar terugkijken op een mooi en persoonlijk afscheid.

Wij willen Nienke en haar team bedanken dat jullie dit mede mogelijk hebben gemaakt.
Cees
28-04-2019
Beste Nienke,
bedankt voor de waardige begrafenis van mijn moeder op 28 maart. Je oprechte betrokkenheid bij de uitvaart van mijn moeder was een grote steun voor ons.
Bedankt Nienke!
Sandra van buren
08-03-2019
Nienke,
Bedankt voor het regelen en goed begeleiden van mijn vaders afscheid....met name de aandacht voor de kleinkinderen ,en het verwerken van het verlies van hun opa, was hartverwarmend. De vlinders op de kist, zo ontzettend mooi..... ik heb veel mooie reacties gehad daarop. Dank je wel Nienke,
Lieve groet van sandra van buren
Pagina: 1 2 3 4 5 6 7