Recensies

Wat zeggen anderen over Volgerlanden Uitvaartzorg?

Voor een indruk van wie ik ben en wat ik doe...

Op deze plek is plaats voor de ervaringen van mensen uit mijn omgeving, van mensen waarmee ik samenwerk en van nabestaanden die ik bij de uitvaart van hun dierbare heb mogen begeleiden.

Een recensie toevoegen
Marlies
05-02-2021
Ik ben Nienke tegengekomen op de uitvaart van een kennis. De rust waarmee ze alles in goede banen leidde viel me gelijk op. Niet wetende dat ik een jaar later zelf op zoek moest naar een uitvaartverzorger omdat mijn lieve moeder plotseling overleed. Voor mij was de keuze snel gemaakt... ik wilde Nienke! Gelukkig was ze voor ons beschikbaar en heeft ze de uitvaart meer dan prima geregeld. Zelfs mooier dan we in ons hoofd hadden. Je hoort altijd dat na een overlijden je zoveel moet regelen maar door Nienke hebben we de druk en stress van het regelen van een uitvaart totaal niet gevoeld. Nienke, bedankt voor de mooie en indrukwekkend uitvaart.

Liefs, Marlies (en familie)
Beau De bergh
10-12-2020
Beste Nienke,

Wat heb jij de uitvaart van onze veelste jonge moeder (55 jaar) goed geregeld.
Je hebt ons deze dagen rustig en professioneel begeleid.
De kinderen had je tasjes voor bij om ze te kunnen begeleiden, aan alles was gedacht.
En toen kwam de dag, je hebt ervoor gezorgd dat alles goed verliep, zelfs in deze corona tijd.
Ik ben je dankbaar, voor de hulp en begeleiding de afgelopen tijd.
Jan Noordam
10-12-2020
Nienke viel meteen op door haar empathie. Ze heeft de uitvaart van onze vader heel prettig geregeld en begeleid, nam alle tijd en was altijd bereikbaar. Ze heeft er steeds alles aan gedaan om - soms last minute- wensen nog mogelijk te maken. Hulde!
Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9