Recensies

Wat zeggen anderen over Volgerlanden Uitvaartzorg?

Voor een indruk van wie ik ben en wat ik doe...

Op deze plek is plaats voor de ervaringen van mensen uit mijn omgeving, van mensen waarmee ik samenwerk en van nabestaanden die ik bij de uitvaart van hun dierbare heb mogen begeleiden.

Een recensie toevoegen
Familie van H.
02-07-2019
Een recensie ontvangen via de mail:

Beste Nienke,

Langs deze weg wil ook ik je nog hartelijk bedanken. Ik kon er afgelopen donderdag niet bij zijn, maar had toch de behoefte je persoonlijk te bedanken. Ik kijk met een heel goed gevoel terug op het proces na het overlijden van mijn moeder en de uitvaart. Ik heb bijzonder veel waardering voor de wijze waarop je ons hebt begeleid. Je was er altijd voor ons, was open en transparant over alles. Wat we moesten weten gaf je helder aan, en wat we wilden weten vertelde je op een prettige en zorgvuldige manier. Je dacht werkelijk aan alles en gaf ons het gevoel dat alles prima werd geregeld. En dat gevoel werd ook elke keer waargemaakt. Ook gaf je goede ideeën en alle ruimte voor onze eigen inbreng. De dragers, de kist op glazen beunen, het linnen in de kist, voorbeelden waar je met hele goede ideeën kwam. Je wist onze wensen goed aan te voelen en in te vullen. Ik kijk ook met tevredenheid terug op de ceremonie rond het sluiten van de kist. De uitvaartdienst was prachtig. We hebben veel positieve feedback gekregen, en ik weet zeker dat mijn moeder het ook prachtig gevonden zou hebben. Het was zoals zij het graag wilde en verdiende. Gedurende het proces was je optreden kordaat maar nooit vervelend. Ook je humor heb ik gewaardeerd. Kortom, in een voor ons moeilijke periode was jij, en ook Franny, een geweldige steun. Zichtbaar waar het moest en onzichtbaar waar het kon.

De slogan op je web site heb je voor mij helemaal waargemaakt!

Het was een afscheid …..
… dat bij ons paste
… met een lach en een traan
... waarmee we verder kunnen.

Heel hartelijk bedankt,

Met een hartelijke groet,
Jantine Harmsen
29-05-2019
16 april overleed mijn lieve man. Vorig jaar hebben wij Nienke leren kennen bij het overlijden van mijn moeder. Wij waren toen zeer tevreden over hoe alles was geregeld, en hebben daarom nu weer contact met Nienke gezocht. Nienke regelt alles rustig en professioneel, denkt mee, en luistert goed naar de wensen van de familie. Wij hebben Henk thuis prachtig kunnen opbaren. Ondanks ons verdriet en het gemis kunnen we dankbaar terugkijken op een mooi en persoonlijk afscheid.

Wij willen Nienke en haar team bedanken dat jullie dit mede mogelijk hebben gemaakt.
Cees
28-04-2019
Beste Nienke,
bedankt voor de waardige begrafenis van mijn moeder op 28 maart. Je oprechte betrokkenheid bij de uitvaart van mijn moeder was een grote steun voor ons.
Bedankt Nienke!
Pagina: 1 2 3 4 5 6 7