Recensies

Wat zeggen anderen over Volgerlanden Uitvaartzorg?

Voor een indruk van wie ik ben en wat ik doe...

Op deze plek is plaats voor de ervaringen van mensen uit mijn omgeving, van mensen waarmee ik samenwerk en van nabestaanden die ik bij de uitvaart van hun dierbare heb mogen begeleiden.

Een recensie toevoegen
Erna van Beek
14-01-2020
Lieve Nienke,
Dank voor je betrokken en doortastende begeleiding voor, tijdens en na de begrafenis van onze tante Connie. Voor ons allen een bijzonder gebeuren, zeker ook omdat het een overlijden in Frankrijk betrof. Je hebt kosten nog moeite gespaard om alles tot in de puntjes te regelen voor ons. Het was onvergetelijk! Nogmaals heel veel dank namens onze hele familie!
Familie Dekker
22-11-2019
Nienke, hierbij willen wij je hartelijk danken voor de manier waarop je de uitvaart van onze moeder hebt verzorgd.
Bij toeval kwamen we bij jou terecht en dat bleek een prima keuze.
We kregen goede adviezen en alle tijd om alles naar wens te regelen.
Wij kunnen jou en jouw team zeker aanbevelen.
Familie Dekker
Carla, Sharon en Marion
07-11-2019
30 September 2017 belde wij Nienke omdat mijn moeder, onze oma is overleden. Nienke heeft het de uitvaart na de wensen van haar en ons verzorgd.

Helaas voor ons moesten wij Nienke op 12 Oktober 2019 bellen omdat mijn lieve man en onze vader toch onverwachts en veel te jong overleden.
We hebben de tijd gekregen om dit heel rustig en op onze eigen manier te doen. Zoveel liefde hebben wij gekregen de eerste dag en de dagen er na.
Ze hebben ons overal bij betrokken op een hele liefde volle manier. De wensen van hem en ons zijn besproken. Het was heel moeilijk om keuzes te maken voor iemand die er niet meer is, maar nog wel aanwezig is in zijn eigen huis.
Een dag met een lach en een traan. Het verlies van hem, maar de mooie herinneringen ophalen met elkaar.
Hij is in de ochtend overleden, maar in de avond heeft hij zijn huis verlaten.
De dagen er na zoveel liefde ontvangen, de tijd nemen voor ons, maar wij kregen ook de tijd om dingen uit te zoeken en te bekijken.
De dag van de uitvaart. zware dag voor ons, maar wat was het goed geregeld allemaal. Alles was na wens van hem en van ons. Alles lag netjes de woorden die gezegd zijn tijdens de uitvaart door Nienke waren perfect. Wij krijgen er nog kippenvel van als wij er aan terug denken.

Nienke wij willen je bedanken hoeveel liefde jij aan ons heb gegeven in de tijd dat mijn man en onze vader in ster is geworden. Ook voor kleine kinderen (zijn kleinkind) heb je een tasje om dit verlies te verwerken.
Niet alleen toen hij overleden was of in de week naar de uitvaart toe, maar ook nu nog.

Nogmaals dank wat je voor ons heb gedaan en hoe jij je werk liefdevol uitvoert.

Veel liefs.

Carla, Sharon en Marion
Pagina: 1 2 3 4 5 6 7