Recensies

Wat zeggen anderen over Volgerlanden Uitvaartzorg?

Voor een indruk van wie ik ben en wat ik doe...

Op deze plek is plaats voor de ervaringen van mensen uit mijn omgeving, van mensen waarmee ik samenwerk en van nabestaanden die ik bij de uitvaart van hun dierbare heb mogen begeleiden.

Een recensie toevoegen
Wilma, Bianca en Mariska.
12-05-2021
Wij hebben in de nacht van 15 april afscheid moeten nemen van mijn man en onze vader.
Behalve de keuze van de muziek die had hij al eerder gemaakt, mochten wij de rest zelf bepalen, doe maar wat voor jullie goed voelt gaf hij ons mee.
Dus in diezelfde nacht nog kwamen we bij de advertentie van Nienke, wat ons het meeste aansprak was de kleinschaligheid en haar aandacht voor kinderen.
Binnen een paar uur maakte we kennis met Nienke
Wat gelijk goed voelde, betrokken, lief en vol empatie.
En dit bleek ook de dagen erna, dagelijks kwam ze even langs en hielp ons met de keuzes die gemaakt moesten worden, mijn vader die thuis bleef hield ze in de gaten en altijd even tijd voor een praatje en een kopje koffie.
Voor de kleinkinderen had ze tasjes, die tasjes voor tranen genoemd zijn.
Dit is heel goed ontvangen door de kids nog steeds nu weken later worden de spulletjes nog dagelijks gebruikt.
Het leiden van de uitvaart en de reis erheen heeft Nienke heel mooi gedaan, waardoor het voor ons een onvergetelijke dag is geworden, er nu op terugkijkend hadden we niets anders willen doen.
Ik kan alleen maar aanraden om Nienke de uitvaart van je naaste te laten begeleiden.
Heel erg bedankt voor alles.
C Smit
18-04-2021
Beste Nienke. Via een kennis zyn we by jou gekomen om de begrafenis van mijn geliefde Caroline te begeleiden we wilde een ander gezicht. Wat zijn we zeer fijn en professioneel begeleid, niets was te veel voor je. Elke dag stond je er voor ons. Wij Kees ,Cindy ,Casey en Marjoleina willen je hiervoor bedanken.
Marlies
05-02-2021
Ik ben Nienke tegengekomen op de uitvaart van een kennis. De rust waarmee ze alles in goede banen leidde viel me gelijk op. Niet wetende dat ik een jaar later zelf op zoek moest naar een uitvaartverzorger omdat mijn lieve moeder plotseling overleed. Voor mij was de keuze snel gemaakt... ik wilde Nienke! Gelukkig was ze voor ons beschikbaar en heeft ze de uitvaart meer dan prima geregeld. Zelfs mooier dan we in ons hoofd hadden. Je hoort altijd dat na een overlijden je zoveel moet regelen maar door Nienke hebben we de druk en stress van het regelen van een uitvaart totaal niet gevoeld. Nienke, bedankt voor de mooie en indrukwekkend uitvaart.

Liefs, Marlies (en familie)
Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 8