Persoonlijk afscheid Zwijndrecht

Persoonlijk afscheid in regio Zwijndrecht geeft u in alle rust vorm onder begeleiding van Volgerlanden Uitvaartzorg. In een eerste gesprek na het overlijden van uw dierbare, maken wij kennis met elkaar en regelen wij samen met u de belangrijkste zaken. Hierbij is geen haast, we nemen alle tijd die nodig is om alles uit te zoeken en te overwegen. Ook na de uitvaart staan wij voor u klaar. We bespreken of alles naar wens is verlopen en of wij u nog ergens mee van dienst kunnen zijn.

Persoonlijk afscheid Zwijndrechteen afscheid dat bij u en uw overleden dierbare past

Een persoonlijk afscheid in regio Zwijndrecht geven wij vorm met respect voor uw religie en levensovertuiging. U kunt deze geheel naar wens invullen: we bekijken per moment wat goed voelt en stellen een afscheid samen dat bij u en uw overleden dierbare past.

Wij bespreken met u graag onze mogelijkheden

Wat een afscheid van een dierbare bijzonder maakt is voor iedereen weer anders. Wij spreken graag met u onze mogelijkheden door en luisteren naar uw wensen en voorkeuren. Wij zijn altijd te bereiken via nummer 06 53629355. Daarnaast kunt u ons ook bereiken via de mail om een afspraak te maken.

Persoonlijk afscheid in regio Zwijndrecht: wij geven deze graag in alle rust met u vorm.

Nabestaanden aan het woord

Nienke Hyams heeft van begin tot eind de uitvaart van onze moeder verzorgd. En hoe! Met volle aandacht voor zowel het proces als de inhoud, met gepaste mental support en met een dosis professionaliteit, kordaatheid en nuchterheid! En dat allemaal met een warme, persoonlijke en losse stijl. Het waren intense, maar ook mooie dagen. Namens de kinderen: Dank je wel Nienke!

- Jaap de Graaf

Wij hebben de uitvaartzorg heel goed gevonden. Alles was van top tot teen verzorgd, tot in de kleinste details. Nienke is een warm persoon die met de familie meeleeft. Wij zijn dankbaar voor de gehele begeleiding en kunnen terugkijken op een mooie begrafenis.

Niesia

- Niesia

Omdat wij wisten dat het overlijden van mijn moeder binnenkort zou plaatsvinden vonden wij het prettig al kennis te maken met Nienke.
Het voelde meteen goed. Professionele begeleiding, een goede steun, betrokken en toch op de achtergrond.
De locatie, crematorium de Hoeksche Waard, was precies wat we zochten, rondom natuur, het gaf rust op zo’n beladen dag.
Prachtige bloemen, fijntjes, helemaal de stijl van mijn moeder.
Ook de mensen van haar team die mijn moeder kwamen verzorgen na haar overlijden in het verzorgingshuis waren zeer professioneel, was indrukwekkend.
We kunnen terugkijken op een mooie, sfeervolle verfijnde uitvaart, dat maakt het makkelijker het verdriet en gemis te verwerken.
Nienke, jij en je team heel veel succes voor de toekomst en namens onze familie bedankt voor alles!

Liefs, Anke

- Anke

Kennismaken?

Je kunt altijd vrijblijvend contact opnemen.