Persoonlijk afscheid Hendrik-Ido-Ambacht

Persoonlijk afscheid van uw dierbare, geef deze in alle rust en geheel naar wens vorm onder begeleiding van Volgerlanden Uitvaartzorg, gevestigd in Hendrik-Ido-Ambacht. Wij regelen samen met u de crematie of begrafenis van uw dierbare met respect voor uw religie of levensovertuiging.

Persoonlijk afscheid Hendrik-Ido-Ambacht: doen wat goed voelt

Een bijzonder, persoonlijk afscheid waar u als nabestaande mee verder kunt: Volgerlanden Uitvaartzorg in Hendrik-Ido-Ambacht is uw vertrouwde adres in deze moeilijke tijd. Wij begeleiden u in alle rust met het voorbereiden van de begrafenis of crematie. Er is genoeg tijd om alles uit te zoeken en te overwegen zonder dat u overhaaste beslissingen hoeft te maken. Wij bekijken per moment wat goed voelt en geven zo samen met u een persoonlijk afscheid vorm.

Na de uitvaart ruimte voor persoonlijk contact

Enkele weken na de uitvaart kijken we samen met u terug op het persoonlijk afscheid dat we met u hebben vormgegeven in Hendrik-Ido-Ambacht. Is alles naar wens verlopen, hoe gaat het nu met u en kunnen wij nog iets voor u betekenen? Voor het melden van overlijden of het stellen van vragen zijn wij altijd bereikbaar via telefoonnummer 06 53629355. U kunt ons ook mailen om een afspraak te maken.

Persoonlijk afscheid vormgeven in Hendrik-Ido-Ambacht: in alle rust onder professionele begeleiding.

Nabestaanden aan het woord

Nienke Hyams heeft van begin tot eind de uitvaart van onze moeder verzorgd. En hoe! Met volle aandacht voor zowel het proces als de inhoud, met gepaste mental support en met een dosis professionaliteit, kordaatheid en nuchterheid! En dat allemaal met een warme, persoonlijke en losse stijl. Het waren intense, maar ook mooie dagen. Namens de kinderen: Dank je wel Nienke!

- Jaap de Graaf

Wij hebben de uitvaartzorg heel goed gevonden. Alles was van top tot teen verzorgd, tot in de kleinste details. Nienke is een warm persoon die met de familie meeleeft. Wij zijn dankbaar voor de gehele begeleiding en kunnen terugkijken op een mooie begrafenis.

Niesia

- Niesia

Omdat wij wisten dat het overlijden van mijn moeder binnenkort zou plaatsvinden vonden wij het prettig al kennis te maken met Nienke.
Het voelde meteen goed. Professionele begeleiding, een goede steun, betrokken en toch op de achtergrond.
De locatie, crematorium de Hoeksche Waard, was precies wat we zochten, rondom natuur, het gaf rust op zo’n beladen dag.
Prachtige bloemen, fijntjes, helemaal de stijl van mijn moeder.
Ook de mensen van haar team die mijn moeder kwamen verzorgen na haar overlijden in het verzorgingshuis waren zeer professioneel, was indrukwekkend.
We kunnen terugkijken op een mooie, sfeervolle verfijnde uitvaart, dat maakt het makkelijker het verdriet en gemis te verwerken.
Nienke, jij en je team heel veel succes voor de toekomst en namens onze familie bedankt voor alles!

Liefs, Anke

- Anke

Kennismaken?

Je kunt hier altijd vrijblijvend contact over opnemen.