Persoonlijk afscheid Hendrik-Ido-Ambacht

Persoonlijk afscheid van uw dierbare, geef deze in alle rust en geheel naar wens vorm onder begeleiding van Volgerlanden Uitvaartzorg, gevestigd in Hendrik-Ido-Ambacht. Wij regelen samen met u de crematie of begrafenis van uw dierbare met respect voor uw religie of levensovertuiging.

Persoonlijk afscheid Hendrik-Ido-Ambacht: doen wat goed voelt

Een bijzonder, persoonlijk afscheid waar u als nabestaande mee verder kunt: Volgerlanden Uitvaartzorg in Hendrik-Ido-Ambacht is uw vertrouwde adres in deze moeilijke tijd. Wij begeleiden u in alle rust met het voorbereiden van de begrafenis of crematie. Er is genoeg tijd om alles uit te zoeken en te overwegen zonder dat u overhaaste beslissingen hoeft te maken. Wij bekijken per moment wat goed voelt en geven zo samen met u een persoonlijk afscheid vorm.

Na de uitvaart ruimte voor persoonlijk contact

Enkele weken na de uitvaart kijken we samen met u terug op het persoonlijk afscheid dat we met u hebben vormgegeven in Hendrik-Ido-Ambacht. Is alles naar wens verlopen, hoe gaat het nu met u en kunnen wij nog iets voor u betekenen? Voor het melden van overlijden of het stellen van vragen zijn wij altijd bereikbaar via telefoonnummer 06 53629355. U kunt ons ook mailen om een afspraak te maken.

Persoonlijk afscheid vormgeven in Hendrik-Ido-Ambacht: in alle rust onder professionele begeleiding.

Nabestaanden aan het woord

Het was fijn kennis te maken met Nienke en haar team tijdens een moeilijke periode. Wij vonden het fijn om met Nienke kennis te maken voordat mijn liefste Sylvia overleed. Vanaf het moment van kennis maken hebben Nienke en haar team ons professionele begeleiding, een goede steun gegeven, betrokkenheid getoond, meegedacht en toch op de achtergrond aanwezig gebleven. De betrokkenheid van Nienke en haar team, het luisterend oor, het meedenken vanaf het ontwerp van de kaart tot en met de plechtigheid met muziek en foto’s alsook het samenzijn in de Hoekse Waard wordt zeer gewaardeerd. Gedurende het hele traject is de communicatie op een professionele, fijne manier gedaan als ook de nazorg. De locatie, crematorium de Hoeksche Waard, adviseerde Nienke ons daar het paste bij het plaatje zoals wij zijn en van houden, natuur, open, het gaf rust. Niets te veel gezegd! De gehele verzorging van begin tot het einde is volledig zoals we hadden gehoopt dat het zou gaan.
Nienke, Annemarie, bedankt voor alles wat jullie gedaan hebben om mij (ons) een indrukwekkend, mooi en hartverwarmend afscheid te kunnen geven en te helpen met het verlies.
Hartelijk dank voor alles!

Ed

- Ed Huijgen

Nienke Hyams heeft van begin tot eind de uitvaart van onze moeder verzorgd. En hoe! Met volle aandacht voor zowel het proces als de inhoud, met gepaste mental support en met een dosis professionaliteit, kordaatheid en nuchterheid! En dat allemaal met een warme, persoonlijke en losse stijl. Het waren intense, maar ook mooie dagen. Namens de kinderen: Dank je wel Nienke!

- Jaap de Graaf

Wij hebben de uitvaartzorg heel goed gevonden. Alles was van top tot teen verzorgd, tot in de kleinste details. Nienke is een warm persoon die met de familie meeleeft. Wij zijn dankbaar voor de gehele begeleiding en kunnen terugkijken op een mooie begrafenis.

Niesia

- Niesia

Kennismaken?

Je kunt altijd vrijblijvend contact opnemen.