Ontzorgen uitvaart

Volgerlanden kan u ontzorgen door het regelen van de uitvaart uit handen te nemen. Met persoonlijke aandacht begeleiden we u tijdens het proces van afscheid nemen. We zorgen dat de uitvaart wordt geregeld, de rouwkaart wordt verzonden en andere zaken die met de uitvaart te maken hebben. Ook zorgen we tijdens de uitvaart voor een doelgerichte begeleiding van kinderen omdat zij het afscheid anders verwerken.

U ontzorgen tijdens de uitvaart

Wij kunnen u helpen bij het regelen van de uitvaart zodat u hier niet teveel mee bezig bent en u tijd heeft om te rouwen om uw dierbare. Eerst komt de arts langs om het overlijden vast te stellen en de nodige papieren in orde te maken. Vervolgens kunt u via 06 53629355 contact opnemen om een afspraak te maken en u door ons laten ontzorgen bij het regelen van de uitvaart. Wij komen dan bij u thuis om kennis te maken en de noodzakelijkheden te regelen. Daarbij bespreken we de wensen van de overledene en uw wensen als nabestaande voor de uitvaart. Wij zorgen dat u dit op een rustige manier kunt bedenken en regelen.

De kosten

Bij het regelen van de uitvaart komen veel emoties kijken. Vaak probeert men zoveel mogelijk of zo niet alle wensen in te willigen. Dit kan achteraf helaas voor verrassingen zorgen die u niet wilt. Wij ontzorgen u niet alleen bij het regelen van de uitvaart maar stellen ook samen met u een budget vast. U ontvangt zo snel mogelijk een specificatie waarin nog de nodige onderdelen aangepast kunnen worden.

Volgerlanden Uitvaartzorg doet er alles aan om u te ontzorgen tijdens de uitvaart. Bel direct naar 06 53629355.

Nabestaanden aan het woord

Nienke Hyams heeft van begin tot eind de uitvaart van onze moeder verzorgd. En hoe! Met volle aandacht voor zowel het proces als de inhoud, met gepaste mental support en met een dosis professionaliteit, kordaatheid en nuchterheid! En dat allemaal met een warme, persoonlijke en losse stijl. Het waren intense, maar ook mooie dagen. Namens de kinderen: Dank je wel Nienke!

- Jaap de Graaf

Wij hebben de uitvaartzorg heel goed gevonden. Alles was van top tot teen verzorgd, tot in de kleinste details. Nienke is een warm persoon die met de familie meeleeft. Wij zijn dankbaar voor de gehele begeleiding en kunnen terugkijken op een mooie begrafenis.

Niesia

- Niesia

Omdat wij wisten dat het overlijden van mijn moeder binnenkort zou plaatsvinden vonden wij het prettig al kennis te maken met Nienke.
Het voelde meteen goed. Professionele begeleiding, een goede steun, betrokken en toch op de achtergrond.
De locatie, crematorium de Hoeksche Waard, was precies wat we zochten, rondom natuur, het gaf rust op zo’n beladen dag.
Prachtige bloemen, fijntjes, helemaal de stijl van mijn moeder.
Ook de mensen van haar team die mijn moeder kwamen verzorgen na haar overlijden in het verzorgingshuis waren zeer professioneel, was indrukwekkend.
We kunnen terugkijken op een mooie, sfeervolle verfijnde uitvaart, dat maakt het makkelijker het verdriet en gemis te verwerken.
Nienke, jij en je team heel veel succes voor de toekomst en namens onze familie bedankt voor alles!

Liefs, Anke

- Anke

Kennismaken?

Je kunt hier altijd vrijblijvend contact over opnemen.