Kinderuitvaart

Het plannen van een kinderuitvaart naar aanleiding van uw wensen, dat is het streven van Volgerlanden Uitvaartzorg. Wij helpen u bij het regelen en plannen tijdens deze moeilijke periode. U kunt rekenen op persoonlijke begeleiding en ook een stukje ondersteuning van ons. Wij helpen u ook met het ordenen van al de informatie die op dit moment op u af komt. Wij zijn bij het overlijden van uw kind altijd bereikbaar op 06 53629355.

Een mooie kinderuitvaart regelen

Volgerlanden Uitvaartzorg staat u bij in het verlies van uw kind door u te ontzorgen. Het afscheid nemen van uw kind is onvoorstelbaar. Als ouder denkt u niet aan het afscheid nemen van uw kind en toch overkomt het u. U krijgt veel informatie te verwerken waar u nog nooit over heeft nagedacht en moet bijna onmogelijke beslissingen nemen over de vormgeving van de kinderuitvaart. Volgerlanden Uitvaartzorg kan u bijstaan in dit proces door het regelwerk over te nemen en u waar mogelijk te ondersteunen.

Werkwijze Volgerlanden Uitvaartzorg

U kunt ons altijd bereiken bij het overlijden van uw kind. Samen kunnen we dan een afspraak maken om elkaar beter te leren kennen. In het eerste gesprek regelen we eerst de belangrijkste zaken, daarna ordenen we de informatie en brengen we uw voorkeuren aangaande de kinderuitvaart in kaart. Er worden vervolgens prioriteiten gesteld en de belangrijkste zaken geregeld. Vervolgens regelen we in jullie tempo de volledige uitvaart. Wij geven u persoonlijke begeleiding tijdens dit moeilijke proces.

Meer informatie over een mooie kinderuitvaart? Bel naar 06 53629355.

Nabestaanden aan het woord

Het was fijn kennis te maken met Nienke en haar team tijdens een moeilijke periode. Wij vonden het fijn om met Nienke kennis te maken voordat mijn liefste Sylvia overleed. Vanaf het moment van kennis maken hebben Nienke en haar team ons professionele begeleiding, een goede steun gegeven, betrokkenheid getoond, meegedacht en toch op de achtergrond aanwezig gebleven. De betrokkenheid van Nienke en haar team, het luisterend oor, het meedenken vanaf het ontwerp van de kaart tot en met de plechtigheid met muziek en foto’s alsook het samenzijn in de Hoekse Waard wordt zeer gewaardeerd. Gedurende het hele traject is de communicatie op een professionele, fijne manier gedaan als ook de nazorg. De locatie, crematorium de Hoeksche Waard, adviseerde Nienke ons daar het paste bij het plaatje zoals wij zijn en van houden, natuur, open, het gaf rust. Niets te veel gezegd! De gehele verzorging van begin tot het einde is volledig zoals we hadden gehoopt dat het zou gaan.
Nienke, Annemarie, bedankt voor alles wat jullie gedaan hebben om mij (ons) een indrukwekkend, mooi en hartverwarmend afscheid te kunnen geven en te helpen met het verlies.
Hartelijk dank voor alles!

Ed

- Ed Huijgen

Nienke Hyams heeft van begin tot eind de uitvaart van onze moeder verzorgd. En hoe! Met volle aandacht voor zowel het proces als de inhoud, met gepaste mental support en met een dosis professionaliteit, kordaatheid en nuchterheid! En dat allemaal met een warme, persoonlijke en losse stijl. Het waren intense, maar ook mooie dagen. Namens de kinderen: Dank je wel Nienke!

- Jaap de Graaf

Wij hebben de uitvaartzorg heel goed gevonden. Alles was van top tot teen verzorgd, tot in de kleinste details. Nienke is een warm persoon die met de familie meeleeft. Wij zijn dankbaar voor de gehele begeleiding en kunnen terugkijken op een mooie begrafenis.

Niesia

- Niesia

Kennismaken?

Je kunt altijd vrijblijvend contact opnemen.