Kinderuitvaart

Het plannen van een kinderuitvaart naar aanleiding van uw wensen, dat is het streven van Volgerlanden Uitvaartzorg. Wij helpen u bij het regelen en plannen tijdens deze moeilijke periode. U kunt rekenen op persoonlijke begeleiding en ook een stukje ondersteuning van ons. Wij helpen u ook met het ordenen van al de informatie die op dit moment op u af komt. Wij zijn bij het overlijden van uw kind altijd bereikbaar op 06 53629355.

Een mooie kinderuitvaart regelen

Volgerlanden Uitvaartzorg staat u bij in het verlies van uw kind door u te ontzorgen. Het afscheid nemen van uw kind is onvoorstelbaar. Als ouder denkt u niet aan het afscheid nemen van uw kind en toch overkomt het u. U krijgt veel informatie te verwerken waar u nog nooit over heeft nagedacht en moet bijna onmogelijke beslissingen nemen over de vormgeving van de kinderuitvaart. Volgerlanden Uitvaartzorg kan u bijstaan in dit proces door het regelwerk over te nemen en u waar mogelijk te ondersteunen.

Werkwijze Volgerlanden Uitvaartzorg

U kunt ons altijd bereiken bij het overlijden van uw kind. Samen kunnen we dan een afspraak maken om elkaar beter te leren kennen. In het eerste gesprek regelen we eerst de belangrijkste zaken, daarna ordenen we de informatie en brengen we uw voorkeuren aangaande de kinderuitvaart in kaart. Er worden vervolgens prioriteiten gesteld en de belangrijkste zaken geregeld. Vervolgens regelen we in jullie tempo de volledige uitvaart. Wij geven u persoonlijke begeleiding tijdens dit moeilijke proces.

Meer informatie over een mooie kinderuitvaart? Bel naar 06 53629355.

Nabestaanden aan het woord

Nienke Hyams heeft van begin tot eind de uitvaart van onze moeder verzorgd. En hoe! Met volle aandacht voor zowel het proces als de inhoud, met gepaste mental support en met een dosis professionaliteit, kordaatheid en nuchterheid! En dat allemaal met een warme, persoonlijke en losse stijl. Het waren intense, maar ook mooie dagen. Namens de kinderen: Dank je wel Nienke!

- Jaap de Graaf

Wij hebben de uitvaartzorg heel goed gevonden. Alles was van top tot teen verzorgd, tot in de kleinste details. Nienke is een warm persoon die met de familie meeleeft. Wij zijn dankbaar voor de gehele begeleiding en kunnen terugkijken op een mooie begrafenis.

Niesia

- Niesia

Omdat wij wisten dat het overlijden van mijn moeder binnenkort zou plaatsvinden vonden wij het prettig al kennis te maken met Nienke.
Het voelde meteen goed. Professionele begeleiding, een goede steun, betrokken en toch op de achtergrond.
De locatie, crematorium de Hoeksche Waard, was precies wat we zochten, rondom natuur, het gaf rust op zo’n beladen dag.
Prachtige bloemen, fijntjes, helemaal de stijl van mijn moeder.
Ook de mensen van haar team die mijn moeder kwamen verzorgen na haar overlijden in het verzorgingshuis waren zeer professioneel, was indrukwekkend.
We kunnen terugkijken op een mooie, sfeervolle verfijnde uitvaart, dat maakt het makkelijker het verdriet en gemis te verwerken.
Nienke, jij en je team heel veel succes voor de toekomst en namens onze familie bedankt voor alles!

Liefs, Anke

- Anke

Kennismaken?

Je kunt hier altijd vrijblijvend contact over opnemen.