Kinderen bij uitvaart Hendrik-Ido-Ambacht

Volgerlanden Uitvaartzorg uit Hendrik-Ido-Ambacht geeft extra aandacht aan kinderen die bij de uitvaart aanwezig zijn. Met persoonlijke aandacht vangen wij op een eigen wijze de kinderen voor en tijdens en na de uitvaart op. Kinderen gaan namelijk anders met een overlijden om dan volwassenen. Het ene moment kan een kind intens verdrietig zijn om bijvoorbeeld 10 minuten later luid lachend een spelletje te spelen. Kinderen beschikken over het bijzondere vermogen om hun verdriet even te parkeren. Wij leveren voor hen zorg op maat.

Kinderen bij uitvaart Hendrik-Ido-Ambacht

U kunt ons direct bereiken bij het overlijden van een dierbare. U belt dan met 06 53629355 waarna wij direct een afspraak met u inplannen om de eerste zaken te regelen en uw wensen voor een passend afscheid te bespreken. Met respect voor uw religie en levensovertuiging regelen we de uitvaart en al het andere wat er bij komt kijken. Omdat er vaak ook kinderen betrokken zijn bij de uitvaart in Hendrik-Ido-Ambacht geven wij hen speciale zorg. Zij zullen op een aparte wijze door ons worden opgevangen omdat kinderen anders rouwen dan volwassenen. Zij krijgen bijvoorbeeld het ‘Tasje voor tranen’ zodat zij aan de hand van boekjes en spulletjes hun dierbare kunnen herdenken en het gemis kunnen verwerken. De boekjes richten zich speciaal op kinderen en hun kijk op het leven. Zo kunnen wij er ook voor zorgen dat kinderen onder begeleiding en op een gepaste wijze afscheid van de overledene kunnen nemen. Dit kan thuis maar bijvoorbeeld ook in het uitvaartcentrum in Hendrik-Ido-Ambacht.

Meer informatie over rouwverwerking van kinderen bij een uitvaart in Hendrik-Ido-Ambacht? Neem contact op!

Nabestaanden aan het woord

Nienke Hyams heeft van begin tot eind de uitvaart van onze moeder verzorgd. En hoe! Met volle aandacht voor zowel het proces als de inhoud, met gepaste mental support en met een dosis professionaliteit, kordaatheid en nuchterheid! En dat allemaal met een warme, persoonlijke en losse stijl. Het waren intense, maar ook mooie dagen. Namens de kinderen: Dank je wel Nienke!

- Jaap de Graaf

Wij hebben de uitvaartzorg heel goed gevonden. Alles was van top tot teen verzorgd, tot in de kleinste details. Nienke is een warm persoon die met de familie meeleeft. Wij zijn dankbaar voor de gehele begeleiding en kunnen terugkijken op een mooie begrafenis.

Niesia

- Niesia

Omdat wij wisten dat het overlijden van mijn moeder binnenkort zou plaatsvinden vonden wij het prettig al kennis te maken met Nienke.
Het voelde meteen goed. Professionele begeleiding, een goede steun, betrokken en toch op de achtergrond.
De locatie, crematorium de Hoeksche Waard, was precies wat we zochten, rondom natuur, het gaf rust op zo’n beladen dag.
Prachtige bloemen, fijntjes, helemaal de stijl van mijn moeder.
Ook de mensen van haar team die mijn moeder kwamen verzorgen na haar overlijden in het verzorgingshuis waren zeer professioneel, was indrukwekkend.
We kunnen terugkijken op een mooie, sfeervolle verfijnde uitvaart, dat maakt het makkelijker het verdriet en gemis te verwerken.
Nienke, jij en je team heel veel succes voor de toekomst en namens onze familie bedankt voor alles!

Liefs, Anke

- Anke

Kennismaken?

Je kunt altijd vrijblijvend contact opnemen.