Budgetuitvaart Zwijndrecht

U kunt bij Volgerlanden Uitvaartzorg terecht voor een budgetuitvaart in Zwijndrecht en omgeving waarbij we met persoonlijke aandacht uw wensen volgen. Bij het overlijden van uw dierbare kunt u ons altijd bereiken op 06 53629355. Wij maken dan direct een afspraak met u zodat we elkaar leren kennen en uw voorkeuren in kaart kunnen brengen.

Een respectvolle budgetuitvaart in Zwijndrecht

Naast dat u met het verlies van uw dierbare te maken krijgt bij het overlijden, moeten er ook direct zaken aangaande de uitvaart geregeld worden. Wat waren de wensen van de overledene en wat zijn uw voorkeuren voor de uitvaart? Volgerlanden Uitvaartzorg kan u persoonlijk begeleiden tijdens het gehele proces. U kunt ervoor kiezen om een budgetuitvaart te plannen in Zwijndrecht. Wij brengen dan binnen uw budget uw voorkeuren in kaart.

Werkwijze van Volgerlanden Uitvaartzorg

Nadat u contact met ons heeft opgenomen volgt de eerste afspraak. Tijdens dit gesprek zullen we kennis maken en de eerste zaken regelen. Daarbij kunt u rustig de tijd nemen om uw wensen te overdenken. Bij een budgetuitvaart in bijvoorbeeld Zwijndrecht letten wij op uw voorkeuren en uw budget. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan. Wij zullen dan ook zo snel mogelijk een kostenspecificatie aan u presenteren.

Meer informatie over het regelen van een budgetuitvaart in Zwijndrecht: bel naar 06 53629355.

Nabestaanden aan het woord

Nienke Hyams heeft van begin tot eind de uitvaart van onze moeder verzorgd. En hoe! Met volle aandacht voor zowel het proces als de inhoud, met gepaste mental support en met een dosis professionaliteit, kordaatheid en nuchterheid! En dat allemaal met een warme, persoonlijke en losse stijl. Het waren intense, maar ook mooie dagen. Namens de kinderen: Dank je wel Nienke!

- Jaap de Graaf

Wij hebben de uitvaartzorg heel goed gevonden. Alles was van top tot teen verzorgd, tot in de kleinste details. Nienke is een warm persoon die met de familie meeleeft. Wij zijn dankbaar voor de gehele begeleiding en kunnen terugkijken op een mooie begrafenis.

Niesia

- Niesia

Omdat wij wisten dat het overlijden van mijn moeder binnenkort zou plaatsvinden vonden wij het prettig al kennis te maken met Nienke.
Het voelde meteen goed. Professionele begeleiding, een goede steun, betrokken en toch op de achtergrond.
De locatie, crematorium de Hoeksche Waard, was precies wat we zochten, rondom natuur, het gaf rust op zo’n beladen dag.
Prachtige bloemen, fijntjes, helemaal de stijl van mijn moeder.
Ook de mensen van haar team die mijn moeder kwamen verzorgen na haar overlijden in het verzorgingshuis waren zeer professioneel, was indrukwekkend.
We kunnen terugkijken op een mooie, sfeervolle verfijnde uitvaart, dat maakt het makkelijker het verdriet en gemis te verwerken.
Nienke, jij en je team heel veel succes voor de toekomst en namens onze familie bedankt voor alles!

Liefs, Anke

- Anke

Kennismaken?

Je kunt altijd vrijblijvend contact opnemen.