Budgetuitvaart Zwijndrecht

U kunt bij Volgerlanden Uitvaartzorg terecht voor een budgetuitvaart in Zwijndrecht en omgeving waarbij we met persoonlijke aandacht uw wensen volgen. Bij het overlijden van uw dierbare kunt u ons altijd bereiken op 06 53629355. Wij maken dan direct een afspraak met u zodat we elkaar leren kennen en uw voorkeuren in kaart kunnen brengen.

Een respectvolle budgetuitvaart in Zwijndrecht

Naast dat u met het verlies van uw dierbare te maken krijgt bij het overlijden, moeten er ook direct zaken aangaande de uitvaart geregeld worden. Wat waren de wensen van de overledene en wat zijn uw voorkeuren voor de uitvaart? Volgerlanden Uitvaartzorg kan u persoonlijk begeleiden tijdens het gehele proces. U kunt ervoor kiezen om een budgetuitvaart te plannen in Zwijndrecht. Wij brengen dan binnen uw budget uw voorkeuren in kaart.

Werkwijze van Volgerlanden Uitvaartzorg

Nadat u contact met ons heeft opgenomen volgt de eerste afspraak. Tijdens dit gesprek zullen we kennis maken en de eerste zaken regelen. Daarbij kunt u rustig de tijd nemen om uw wensen te overdenken. Bij een budgetuitvaart in bijvoorbeeld Zwijndrecht letten wij op uw voorkeuren en uw budget. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan. Wij zullen dan ook zo snel mogelijk een kostenspecificatie aan u presenteren.

Meer informatie over het regelen van een budgetuitvaart in Zwijndrecht: bel naar 06 53629355.

Nabestaanden aan het woord

In het vooruitzicht dat mijn lieve vrouw Alie binnen enkele dagen zou te komen te overlijden, ben ik in contact gekomen met Nienke. Vanaf de eerste ontmoeting straalde ze een en al warmte en genegenheid uit. Het kwam bij mij over alsof wij elkaar al jaren lang kenden en zeer vertrouwelijk alles met elkaar konden bespreken, heel open en eerlijk. Dit resulteerde in meerdere vertrouwelijke gesprekken, waarin ik mijn wensen, zoals Alie het gewild zou hebben, aan kon geven. Voor Nienke was niets te veel, zeker niet omdat ik nog een paar keer met wijzigingen aankwam. Zelfs de middag voor de begrafenis, ook in de nacht was het niet te veel om ‘s morgens vroeg te bellen. Totdat er geen tijd meer was om nog dingen te veranderen. De uitvaart vond plaats vanuit verzorgingstehuis Swinhove. Daar is Alie bijna 4 jaar met ontzettend veel liefde verzorgd toen zij leed aan de mensonterende ziekte Alzheimer. Het afscheid in Swinhove heeft Nienke op indrukwekkende wijze georganiseerd. En zo ook de begrafenis in ons familiegraf op de Zuiderbegraafplaats in Rotterdam.
De manier waarop Nienke de plechtigheid in de aula vorm heeft gegeven, is met geen woorden te beschrijven. Mijn onuitsprekelijke dank voor alles wat Nienke voor mij heeft gedaan. Nogmaals dank! Ik spreek je nog wel!

- Arie Vliegenthart

Wij hebben aan Nienke gevraagd om de crematie van onze moeder te regelen. En vanaf het eerste moment was er iemand bij ons thuis, die ons het gevoel gaf ‘wij gaan dit samen doen’. Eerst werd geluisterd en in een schriftje geschreven wat moeder zelf wilde. En wat wij graag wilden. Alle tijd werd genomen voor ons en ons verdriet. En langzaam werd er een duidelijk plan gemaakt hoe alles zou gaan. De eerste dagen was er dagelijks contact. Ze was bij ons thuis, of er kwam een belletje. Soms gewoon van ‘hoe gaat het met jullie?’ Niets was te veel. Die persoonlijke aanpak heeft ons zó goed gedaan. En alle aandacht die moeder kreeg, voelde als warme, oprechte interesse.
De dag zelf van de crematie ging precies volgens plan. Wij waren ook zeer onder de indruk van Arjen. Zo lief en persoonlijk hoe hij samen met Nienke voor moeder gezorgd heeft. Dat is heel bijzonder. Heel erg bedankt voor de goede zorgen voor, tijdens en na de crematie. Je voelt als een familielid.
– Rob en Trudy

- Trudy

Volledige ontzorging, dat is het motto van Nienke. Op het moment dat duidelijk was dat mijn man op korte termijn zou komen te overlijden, wist ik al direct dat ik Nienke graag wilde vragen de uitvaart te begeleiden. Ik kende Nienke al van eerdere uitvaarten en ik wist daardoor hoe goed zij is in haar werk. Nienke oefent haar werk uit alsof ze een vriendin is die mij al jaren kent. Ze voelt aan wat belangrijk is en maakt ruimte voor hetgeen wat je op dat moment nodig hebt. Haar begeleiding door alles wat geregeld moet worden is overzichtelijk. Daarnaast pakt ze door in details waarvan ik niet wist dat ik ze nodig had. Ze geeft ondersteuning bij keuzes die onmogelijk lijken en houdt altijd oog voor een echte persoonlijke aanpak. Samenvattend is de zorg van Nienke: “Meer dan volledig, uiterst persoonlijk en men wordt volledig ontzorgd in alles wat er maar nodig is rondom het overlijden van een dierbare”.

- Stephanie

Koffie of thee doen?

Ontdek wie je in huis haalt.