Budgetuitvaart Hendrik-Ido-Ambacht

Bij Volgerlanden Uitvaartzorg kunt u op gepaste wijze uw dierbare eren met een budgetuitvaart in Hendrik-Ido-Ambacht. Binnen uw budget bekijken we samen de mogelijkheden voor een bijzonder afscheid. Na het overlijden zijn wij direct bereikbaar op telefoonnummer 06 53629355 om u persoonlijk van dienst te zijn. Samen maken we dan een eerste planning en brengen we uw wensen in kaart.

Een respectvolle budgetuitvaart plannen in Hendrik-Ido-Ambacht

Een overlijden van een dierbare is altijd iets dat u even moet verwerken. Toch komen er direct zaken naar voren die u moet regelen. U schakelt dan Volgerlanden Uitvaartzorg in zodat we dingen over kunnen nemen nadat de wensen in kaart zijn gebracht. In een eerste afspraak maken we eerst samen kennis en nemen we de mogelijkheden door. Tijdens ons eerste gesprek zullen we ook de eerste prioriteiten regelen. Wij zorgen daarbij voor een budgetuitvaart in Hendrik-Ido-Ambacht. Dat wil zeggen dat wij de mogelijkheden en kosten afwegen zodat de kosten uw budget niet zullen overschrijden.

De mogelijkheden van een budgetuitvaart

Om u bij te staan in deze zware periode bieden wij persoonlijke begeleiding bij het plannen van de uitvaart van uw dierbare. Omdat er veel gevoelens aanwezig zijn worden de kosten eenvoudig uit het oog verloren waardoor er na de uitvaart financiële problemen kunnen ontstaan. Wij willen dit graag voorkomen en regelen daarom samen met u een budgetuitvaart waarbij wij rekening houden met uw wensen en financiën, zodat u en de andere nabestaanden op een mooie wijze afscheid kunnen nemen.

Meer informatie over het regelen van een budgetuitvaart in Hendrik-Ido-Ambacht: bel naar 06 53629355.

Nabestaanden aan het woord

Nienke Hyams heeft van begin tot eind de uitvaart van onze moeder verzorgd. En hoe! Met volle aandacht voor zowel het proces als de inhoud, met gepaste mental support en met een dosis professionaliteit, kordaatheid en nuchterheid! En dat allemaal met een warme, persoonlijke en losse stijl. Het waren intense, maar ook mooie dagen. Namens de kinderen: Dank je wel Nienke!

- Jaap de Graaf

Wij hebben de uitvaartzorg heel goed gevonden. Alles was van top tot teen verzorgd, tot in de kleinste details. Nienke is een warm persoon die met de familie meeleeft. Wij zijn dankbaar voor de gehele begeleiding en kunnen terugkijken op een mooie begrafenis.

Niesia

- Niesia

Omdat wij wisten dat het overlijden van mijn moeder binnenkort zou plaatsvinden vonden wij het prettig al kennis te maken met Nienke.
Het voelde meteen goed. Professionele begeleiding, een goede steun, betrokken en toch op de achtergrond.
De locatie, crematorium de Hoeksche Waard, was precies wat we zochten, rondom natuur, het gaf rust op zo’n beladen dag.
Prachtige bloemen, fijntjes, helemaal de stijl van mijn moeder.
Ook de mensen van haar team die mijn moeder kwamen verzorgen na haar overlijden in het verzorgingshuis waren zeer professioneel, was indrukwekkend.
We kunnen terugkijken op een mooie, sfeervolle verfijnde uitvaart, dat maakt het makkelijker het verdriet en gemis te verwerken.
Nienke, jij en je team heel veel succes voor de toekomst en namens onze familie bedankt voor alles!

Liefs, Anke

- Anke

Kennismaken?

Je kunt hier altijd vrijblijvend contact over opnemen.