Budgetuitvaart Hendrik-Ido-Ambacht

Bij Volgerlanden Uitvaartzorg kunt u op gepaste wijze uw dierbare eren met een budgetuitvaart in Hendrik-Ido-Ambacht. Binnen uw budget bekijken we samen de mogelijkheden voor een bijzonder afscheid. Na het overlijden zijn wij direct bereikbaar op telefoonnummer 06 53629355 om u persoonlijk van dienst te zijn. Samen maken we dan een eerste planning en brengen we uw wensen in kaart.

Een respectvolle budgetuitvaart plannen in Hendrik-Ido-Ambacht

Een overlijden van een dierbare is altijd iets dat u even moet verwerken. Toch komen er direct zaken naar voren die u moet regelen. U schakelt dan Volgerlanden Uitvaartzorg in zodat we dingen over kunnen nemen nadat de wensen in kaart zijn gebracht. In een eerste afspraak maken we eerst samen kennis en nemen we de mogelijkheden door. Tijdens ons eerste gesprek zullen we ook de eerste prioriteiten regelen. Wij zorgen daarbij voor een budgetuitvaart in Hendrik-Ido-Ambacht. Dat wil zeggen dat wij de mogelijkheden en kosten afwegen zodat de kosten uw budget niet zullen overschrijden.

De mogelijkheden van een budgetuitvaart

Om u bij te staan in deze zware periode bieden wij persoonlijke begeleiding bij het plannen van de uitvaart van uw dierbare. Omdat er veel gevoelens aanwezig zijn worden de kosten eenvoudig uit het oog verloren waardoor er na de uitvaart financiële problemen kunnen ontstaan. Wij willen dit graag voorkomen en regelen daarom samen met u een budgetuitvaart waarbij wij rekening houden met uw wensen en financiën, zodat u en de andere nabestaanden op een mooie wijze afscheid kunnen nemen.

Meer informatie over het regelen van een budgetuitvaart in Hendrik-Ido-Ambacht: bel naar 06 53629355.

Nabestaanden aan het woord

Het was fijn kennis te maken met Nienke en haar team tijdens een moeilijke periode. Wij vonden het fijn om met Nienke kennis te maken voordat mijn liefste Sylvia overleed. Vanaf het moment van kennis maken hebben Nienke en haar team ons professionele begeleiding, een goede steun gegeven, betrokkenheid getoond, meegedacht en toch op de achtergrond aanwezig gebleven. De betrokkenheid van Nienke en haar team, het luisterend oor, het meedenken vanaf het ontwerp van de kaart tot en met de plechtigheid met muziek en foto’s alsook het samenzijn in de Hoekse Waard wordt zeer gewaardeerd. Gedurende het hele traject is de communicatie op een professionele, fijne manier gedaan als ook de nazorg. De locatie, crematorium de Hoeksche Waard, adviseerde Nienke ons daar het paste bij het plaatje zoals wij zijn en van houden, natuur, open, het gaf rust. Niets te veel gezegd! De gehele verzorging van begin tot het einde is volledig zoals we hadden gehoopt dat het zou gaan.
Nienke, Annemarie, bedankt voor alles wat jullie gedaan hebben om mij (ons) een indrukwekkend, mooi en hartverwarmend afscheid te kunnen geven en te helpen met het verlies.
Hartelijk dank voor alles!

Ed

- Ed Huijgen

Nienke Hyams heeft van begin tot eind de uitvaart van onze moeder verzorgd. En hoe! Met volle aandacht voor zowel het proces als de inhoud, met gepaste mental support en met een dosis professionaliteit, kordaatheid en nuchterheid! En dat allemaal met een warme, persoonlijke en losse stijl. Het waren intense, maar ook mooie dagen. Namens de kinderen: Dank je wel Nienke!

- Jaap de Graaf

Wij hebben de uitvaartzorg heel goed gevonden. Alles was van top tot teen verzorgd, tot in de kleinste details. Nienke is een warm persoon die met de familie meeleeft. Wij zijn dankbaar voor de gehele begeleiding en kunnen terugkijken op een mooie begrafenis.

Niesia

- Niesia

Kennismaken?

Je kunt altijd vrijblijvend contact opnemen.