Bijzonder afscheid Hendrik-Ido-Ambacht

Bij Volgerlanden Uitvaartzorg in Hendrik-Ido-Ambacht staat een bijzonder afscheid centraal. Wij regelen samen met u een uitvaart die uw wensen en die van uw nabestaanden respecteert. Daarbij houden wij rekening met uw religie en levensovertuiging. Tijdens het regelen van de uitvaart in Hendrik-Ido-Ambacht en omstreken is de persoonlijke aandacht voor ons het belangrijkste.

Een bijzonder afscheid in Hendrik-Ido-Ambacht

Samen met u zorgen wij dat er een bijzonder afscheid zal plaatsvinden in Hendrik-Ido-Ambacht. In het uitvaartcentrum in Hendrik-Ido-Ambacht is het mogelijk om uw geliefde op te baren en de begrafenis te verzorgen. Wij hebben voldoende middelen in Hendrik-Ido-Ambacht om u en de andere nabestaanden een bijzonder afscheid te bieden. Natuurlijk is het ook mogelijk om de opbaring op een andere locatie plaats te laten vinden, dit kan thuis en misschien zelfs wel in het huisje in de tuin.

Een rouwkaart

Het is bij Volgerlanden Uitvaartzorg mogelijk om op persoonlijke wijze het overlijdensbericht over te brengen in kaartvorm. U kiest de vormgeving, tekst en eventueel een mooie foto zodat u op eigen wijze het overlijden van uw dierbare kenbaar kunt maken. U kunt er ook voor kiezen om een foto van een bijzondere plek toe te voegen of een fotocollage van uw dierbare te maken. Wij zullen samen met u de mogelijkheden bespreken zodat u verzekerd bent van een bijzonder afscheid in Hendrik-Ido-Ambacht.

Een bijzonder afscheid regelen in Hendrik-Ido-Ambacht. Bel direct naar nummer06 53629355.

Nabestaanden aan het woord

Het was fijn kennis te maken met Nienke en haar team tijdens een moeilijke periode. Wij vonden het fijn om met Nienke kennis te maken voordat mijn liefste Sylvia overleed. Vanaf het moment van kennis maken hebben Nienke en haar team ons professionele begeleiding, een goede steun gegeven, betrokkenheid getoond, meegedacht en toch op de achtergrond aanwezig gebleven. De betrokkenheid van Nienke en haar team, het luisterend oor, het meedenken vanaf het ontwerp van de kaart tot en met de plechtigheid met muziek en foto’s alsook het samenzijn in de Hoekse Waard wordt zeer gewaardeerd. Gedurende het hele traject is de communicatie op een professionele, fijne manier gedaan als ook de nazorg. De locatie, crematorium de Hoeksche Waard, adviseerde Nienke ons daar het paste bij het plaatje zoals wij zijn en van houden, natuur, open, het gaf rust. Niets te veel gezegd! De gehele verzorging van begin tot het einde is volledig zoals we hadden gehoopt dat het zou gaan.
Nienke, Annemarie, bedankt voor alles wat jullie gedaan hebben om mij (ons) een indrukwekkend, mooi en hartverwarmend afscheid te kunnen geven en te helpen met het verlies.
Hartelijk dank voor alles!

Ed

- Ed Huijgen

Nienke Hyams heeft van begin tot eind de uitvaart van onze moeder verzorgd. En hoe! Met volle aandacht voor zowel het proces als de inhoud, met gepaste mental support en met een dosis professionaliteit, kordaatheid en nuchterheid! En dat allemaal met een warme, persoonlijke en losse stijl. Het waren intense, maar ook mooie dagen. Namens de kinderen: Dank je wel Nienke!

- Jaap de Graaf

Wij hebben de uitvaartzorg heel goed gevonden. Alles was van top tot teen verzorgd, tot in de kleinste details. Nienke is een warm persoon die met de familie meeleeft. Wij zijn dankbaar voor de gehele begeleiding en kunnen terugkijken op een mooie begrafenis.

Niesia

- Niesia

Kennismaken?

Je kunt altijd vrijblijvend contact opnemen.