Bijzonder afscheid Hendrik-Ido-Ambacht

Bij Volgerlanden Uitvaartzorg in Hendrik-Ido-Ambacht staat een bijzonder afscheid centraal. Wij regelen samen met u een uitvaart die uw wensen en die van uw nabestaanden respecteert. Daarbij houden wij rekening met uw religie en levensovertuiging. Tijdens het regelen van de uitvaart in Hendrik-Ido-Ambacht en omstreken is de persoonlijke aandacht voor ons het belangrijkste.

Een bijzonder afscheid in Hendrik-Ido-Ambacht

Samen met u zorgen wij dat er een bijzonder afscheid zal plaatsvinden in Hendrik-Ido-Ambacht. In het uitvaartcentrum in Hendrik-Ido-Ambacht is het mogelijk om uw geliefde op te baren en de begrafenis te verzorgen. Wij hebben voldoende middelen in Hendrik-Ido-Ambacht om u en de andere nabestaanden een bijzonder afscheid te bieden. Natuurlijk is het ook mogelijk om de opbaring op een andere locatie plaats te laten vinden, dit kan thuis en misschien zelfs wel in het huisje in de tuin.

Een rouwkaart

Het is bij Volgerlanden Uitvaartzorg mogelijk om op persoonlijke wijze het overlijdensbericht over te brengen in kaartvorm. U kiest de vormgeving, tekst en eventueel een mooie foto zodat u op eigen wijze het overlijden van uw dierbare kenbaar kunt maken. U kunt er ook voor kiezen om een foto van een bijzondere plek toe te voegen of een fotocollage van uw dierbare te maken. Wij zullen samen met u de mogelijkheden bespreken zodat u verzekerd bent van een bijzonder afscheid in Hendrik-Ido-Ambacht.

Een bijzonder afscheid regelen in Hendrik-Ido-Ambacht. Bel direct naar nummer06 53629355.

Nabestaanden aan het woord

Nienke Hyams heeft van begin tot eind de uitvaart van onze moeder verzorgd. En hoe! Met volle aandacht voor zowel het proces als de inhoud, met gepaste mental support en met een dosis professionaliteit, kordaatheid en nuchterheid! En dat allemaal met een warme, persoonlijke en losse stijl. Het waren intense, maar ook mooie dagen. Namens de kinderen: Dank je wel Nienke!

- Jaap de Graaf

Wij hebben de uitvaartzorg heel goed gevonden. Alles was van top tot teen verzorgd, tot in de kleinste details. Nienke is een warm persoon die met de familie meeleeft. Wij zijn dankbaar voor de gehele begeleiding en kunnen terugkijken op een mooie begrafenis.

Niesia

- Niesia

Omdat wij wisten dat het overlijden van mijn moeder binnenkort zou plaatsvinden vonden wij het prettig al kennis te maken met Nienke.
Het voelde meteen goed. Professionele begeleiding, een goede steun, betrokken en toch op de achtergrond.
De locatie, crematorium de Hoeksche Waard, was precies wat we zochten, rondom natuur, het gaf rust op zo’n beladen dag.
Prachtige bloemen, fijntjes, helemaal de stijl van mijn moeder.
Ook de mensen van haar team die mijn moeder kwamen verzorgen na haar overlijden in het verzorgingshuis waren zeer professioneel, was indrukwekkend.
We kunnen terugkijken op een mooie, sfeervolle verfijnde uitvaart, dat maakt het makkelijker het verdriet en gemis te verwerken.
Nienke, jij en je team heel veel succes voor de toekomst en namens onze familie bedankt voor alles!

Liefs, Anke

- Anke

Kennismaken?

Je kunt hier altijd vrijblijvend contact over opnemen.