Begrafenis Zwijndrecht

Volgerlanden Uitvaartzorg verzorgt samen met u de begrafenis van uw dierbare in Zwijndrecht. Wij doen dit met respect voor uw religie en levensovertuiging. Als u de zorg voor de begrafenis in Zwijndrecht in onze handen legt, zullen wij er alles aan doen om deze naar wens te laten verlopen zodat u met een goed gevoel aan de uitvaart van uw dierbare kunt terugdenken. Bij het overlijden van uw dierbare zijn wij direct bereikbaar.

De begrafenis in Zwijndrecht prima verzorgd

Wij zullen u persoonlijk bijstaan bij het regelen van een begrafenis in Zwijndrecht. U neemt na het overlijden contact met ons op. Wij komen dan bij u langs om in alle rust de mogelijkheden te bespreken en beslissingen te nemen. Tijdens de eerste afspraak zullen we zaken regelen die op dat moment de prioriteit hebben, zoals de laatste verzorging, het tijdstip en de locatie van de begrafenis en het ontwerpen van een rouwkaart. U kunt de begrafenis in Zwijndrecht en omstreken laten plaatsvinden, maar u kunt ook uitwijken naar een andere gemeente. Een afscheidsdienst kan op heel veel verschillende locaties plaatsvinden, daarin bent u niet gebonden aan een bepaalde gemeente. Wij stellen een afscheid waar u met fijne gevoelens aan terug kunt denken als eerste prioriteit.

Meer informatie over het regelen van een begrafenis in Zwijndrecht: bel direct naar 06 53629355.

Nabestaanden aan het woord

Nienke Hyams heeft van begin tot eind de uitvaart van onze moeder verzorgd. En hoe! Met volle aandacht voor zowel het proces als de inhoud, met gepaste mental support en met een dosis professionaliteit, kordaatheid en nuchterheid! En dat allemaal met een warme, persoonlijke en losse stijl. Het waren intense, maar ook mooie dagen. Namens de kinderen: Dank je wel Nienke!

- Jaap de Graaf

Wij hebben de uitvaartzorg heel goed gevonden. Alles was van top tot teen verzorgd, tot in de kleinste details. Nienke is een warm persoon die met de familie meeleeft. Wij zijn dankbaar voor de gehele begeleiding en kunnen terugkijken op een mooie begrafenis.

Niesia

- Niesia

Omdat wij wisten dat het overlijden van mijn moeder binnenkort zou plaatsvinden vonden wij het prettig al kennis te maken met Nienke.
Het voelde meteen goed. Professionele begeleiding, een goede steun, betrokken en toch op de achtergrond.
De locatie, crematorium de Hoeksche Waard, was precies wat we zochten, rondom natuur, het gaf rust op zo’n beladen dag.
Prachtige bloemen, fijntjes, helemaal de stijl van mijn moeder.
Ook de mensen van haar team die mijn moeder kwamen verzorgen na haar overlijden in het verzorgingshuis waren zeer professioneel, was indrukwekkend.
We kunnen terugkijken op een mooie, sfeervolle verfijnde uitvaart, dat maakt het makkelijker het verdriet en gemis te verwerken.
Nienke, jij en je team heel veel succes voor de toekomst en namens onze familie bedankt voor alles!

Liefs, Anke

- Anke

Kennismaken?

Je kunt hier altijd vrijblijvend contact over opnemen.