Begrafenis Zwijndrecht

Volgerlanden Uitvaartzorg verzorgt samen met u de begrafenis van uw dierbare in Zwijndrecht. Wij doen dit met respect voor uw religie en levensovertuiging. Als u de zorg voor de begrafenis in Zwijndrecht in onze handen legt, zullen wij er alles aan doen om deze naar wens te laten verlopen zodat u met een goed gevoel aan de uitvaart van uw dierbare kunt terugdenken. Bij het overlijden van uw dierbare zijn wij direct bereikbaar.

De begrafenis in Zwijndrecht prima verzorgd

Wij zullen u persoonlijk bijstaan bij het regelen van een begrafenis in Zwijndrecht. U neemt na het overlijden contact met ons op. Wij komen dan bij u langs om in alle rust de mogelijkheden te bespreken en beslissingen te nemen. Tijdens de eerste afspraak zullen we zaken regelen die op dat moment de prioriteit hebben, zoals de laatste verzorging, het tijdstip en de locatie van de begrafenis en het ontwerpen van een rouwkaart. U kunt de begrafenis in Zwijndrecht en omstreken laten plaatsvinden, maar u kunt ook uitwijken naar een andere gemeente. Een afscheidsdienst kan op heel veel verschillende locaties plaatsvinden, daarin bent u niet gebonden aan een bepaalde gemeente. Wij stellen een afscheid waar u met fijne gevoelens aan terug kunt denken als eerste prioriteit.

Meer informatie over het regelen van een begrafenis in Zwijndrecht: bel direct naar 06 53629355.

Nabestaanden aan het woord

Het was fijn kennis te maken met Nienke en haar team tijdens een moeilijke periode. Wij vonden het fijn om met Nienke kennis te maken voordat mijn liefste Sylvia overleed. Vanaf het moment van kennis maken hebben Nienke en haar team ons professionele begeleiding, een goede steun gegeven, betrokkenheid getoond, meegedacht en toch op de achtergrond aanwezig gebleven. De betrokkenheid van Nienke en haar team, het luisterend oor, het meedenken vanaf het ontwerp van de kaart tot en met de plechtigheid met muziek en foto’s alsook het samenzijn in de Hoekse Waard wordt zeer gewaardeerd. Gedurende het hele traject is de communicatie op een professionele, fijne manier gedaan als ook de nazorg. De locatie, crematorium de Hoeksche Waard, adviseerde Nienke ons daar het paste bij het plaatje zoals wij zijn en van houden, natuur, open, het gaf rust. Niets te veel gezegd! De gehele verzorging van begin tot het einde is volledig zoals we hadden gehoopt dat het zou gaan.
Nienke, Annemarie, bedankt voor alles wat jullie gedaan hebben om mij (ons) een indrukwekkend, mooi en hartverwarmend afscheid te kunnen geven en te helpen met het verlies.
Hartelijk dank voor alles!

Ed

- Ed Huijgen

Nienke Hyams heeft van begin tot eind de uitvaart van onze moeder verzorgd. En hoe! Met volle aandacht voor zowel het proces als de inhoud, met gepaste mental support en met een dosis professionaliteit, kordaatheid en nuchterheid! En dat allemaal met een warme, persoonlijke en losse stijl. Het waren intense, maar ook mooie dagen. Namens de kinderen: Dank je wel Nienke!

- Jaap de Graaf

Wij hebben de uitvaartzorg heel goed gevonden. Alles was van top tot teen verzorgd, tot in de kleinste details. Nienke is een warm persoon die met de familie meeleeft. Wij zijn dankbaar voor de gehele begeleiding en kunnen terugkijken op een mooie begrafenis.

Niesia

- Niesia

Kennismaken?

Je kunt altijd vrijblijvend contact opnemen.